Курча по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний французький рецепт курчати Roti. Готується дуже просто, всього з трьох інгредієнтів. Курочка виходить ніжна, але з ароматної хрусткою скоринкою. Раджу познайомитися з рецептом!
Рецепт традиційний, французький, тому точно дотримуйтесь рецептом і нічого не міняйте. Курочка получится - чудова!
- Курка - 1 штука (тушка)
- Вершкове масло - 30 грам
- Чебрець - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Вода або бульйон - 200 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Курку промийте, приправити сіллю. Всередину покладіть вершкове масло і чебрець.
У форму для запікання викладіть курчати. Налийте воду або бульйон.
Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 45 хвилин. Смачного!