Рецепт Курча по-французьки фото

Курча по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Традиційний французький рецепт курчати Roti. Готується дуже просто, всього з трьох інгредієнтів. Курочка виходить ніжна, але з ароматної хрусткою скоринкою. Раджу познайомитися з рецептом!

Рецепт традиційний, французький, тому точно дотримуйтесь рецептом і нічого не міняйте. Курочка получится - чудова!

  • Курка - 1 штука (тушка)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Чебрець - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Вода або бульйон - 200 мілілітрів
курча по-французьки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
курча по-французьки - фото крок 2
Курку промийте, приправити сіллю. Всередину покладіть вершкове масло і чебрець.
курча по-французьки - фото крок 3
У форму для запікання викладіть курчати. Налийте воду або бульйон.
курча по-французьки - фото крок 4
Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти