Рецепт Крюшон класичний фото

Крюшон класичний
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Ягоди , Фрукти , Персик , Полуниця
Низькокалорійні , ПП рецепти
На святковий стіл , День народження , Фуршет
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 15
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Рецепт, як приготувати крюшон класичний, стане в нагоді вам, якщо збираєтеся влаштовувати вечірку або святкувати День Народження. Цей напій подається до столу обов'язково охолодженим.

Опис приготування:

Крюшон можна зробити з додаванням різних фруктів і ягід, в тому числі консервованих. Як рідкої складової використовуйте шампанське (червоне, біле, рожеве) або сухе вино, а краще поєднати ці два напою в одній чаші. Напій подають в широкому посуді з ложкою або у великому фрукті (дині, кавун).

  • Шампанське сухе - 750 мілілітрів
  • Персик - 2 штуки
  • Біле сухе вино - 750 мілілітрів
  • Полуниця - 0, 5 кілограма
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Черешня - 200 грам
  • Лід - За смаком
1
Шампанське і вино заздалегідь відправте в холодильник.
2
Вимийте полуницю і викладіть в друшляк або на серветку, потім перекладіть в миску і посипте цукром, відправте в холодильник на 1 час.
3
Вимийте черешню і витріть її серветками. Персики вимийте і розріжте навпіл, видаліть кісточку і наріжте їх тонкими часточками.
4
Дістаньте полуницю і перекладіть її разом з соком, що утворився в більшу форму, додайте персики і черешню.
5
Заповніть форму з фруктами вином і знову відправте в холодильник на 1 час, потім дістаньте і влийте шампанське.
6
Перед подачею можете додати лід, щоб напій довше залишався холодним.

Схожі рецепти