Кролик в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, м'ясо кролика - дуже дієтичне і корисне. А приготоване в мікрохвильовці, воно виходить ще більш дієтичним, нежирним. Читайте, як приготувати кролика в мікрохвильовці!
Щоб дізнатися, як приготувати кролика в мікрохвильовці корисно і правильно, читайте цей рецепт. Занадто багато енергії на приготування ви не витратите - все готується дуже просто. Рецепт приготування кролика в мікрохвильовці простий, навіть примітивний, але обіцяю, ваші гості ніколи не здогадаються про це, адже готову страву виходить ароматним і ніжним Так що вони будуть переконані, що блюдо - дуже складне і хитре. Але насправді - все дуже просто:
1. Отже, тушку кролика ділимо на дві частини, і проводимо з нею первинну обробку, як годиться з будь-яким м'ясом. Ріжемо на будь-які зручні вам шматочки.
2. Тепер для нашого простого рецепту кролика в мікрохвильовці, натираємо кролятину сіллю і перцем, а також будь-якими приправами на ваш смак.
3. Викладаємо наші шматочки в підходящу для мікрохвильовки посуд. Бажано взяти миску з бортиками, щоб не розгубити весь цінний сік, який потім можна буде використовувати в якості підливи.
4. А тепер заливаємо зверху сметаною, і ретельно перемішуємо, щоб не залишилося не промазаних шматочків.
5. Тепер акуратно підливаємо нашу воду з краю миски (на лийте воду всю відразу поверх м'яса, - змиєте всі спеції), перемішуємо ще раз, і відправляємо в мікрохвильовку на годину.
Дістаємо, і подаємо до столу з гарніром або ж окремо. Смачного!
- Кролик - 1 штука
- Крем - 200 мілілітрів
- Вода - 0.5 склянки
- Сіль, перець - - За смаком
1. Отже, тушку кролика ділимо на дві частини, і проводимо з нею первинну обробку, як годиться з будь-яким м'ясом. Ріжемо на будь-які зручні вам шматочки.
2. Тепер для нашого простого рецепту кролика в мікрохвильовці, натираємо кролятину сіллю і перцем, а також будь-якими приправами на ваш смак.
3. Викладаємо наші шматочки в підходящу для мікрохвильовки посуд. Бажано взяти миску з бортиками, щоб не розгубити весь цінний сік, який потім можна буде використовувати в якості підливи.
4. А тепер заливаємо зверху сметаною, і ретельно перемішуємо, щоб не залишилося не промазаних шматочків.
5. Тепер акуратно підливаємо нашу воду з краю миски (на лийте воду всю відразу поверх м'яса, - змиєте всі спеції), перемішуємо ще раз, і відправляємо в мікрохвильовку на годину.
Дістаємо, і подаємо до столу з гарніром або ж окремо. Смачного!