Кролик в коптильні
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся як просто закоптити кролика. Для цього рецепта підійде як спійманий на полюванні, так і домашній звір. Пробуйте!
Сьогодні будемо коптити кролика. Випатрайте кролика, зніміть шкірку, промийте і натріть його сіллю і перцем. Промаринується хвилин 40, потім помістіть його на решітку коптильні і коптити на трісках фруктових дерев протягом години. Готове м'ясо копченого кролика поріжте на порції і подайте на стіл з гарніром і свіжою зеленню. Смачного!
- Кролик - 1 штука
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Мелений шавлія сухий - 2 Ст. Ложки
- Мелений чорний перець - 1 Чайна ложка
Зніміть з кролика шкурку, попатраєте і промийте. Обсушити паперовими серветками.
Натріть тушку всередині і зовні сіллю і перцем і залиште на 35-40 хвилин маринуватися. Потім покладіть її на решітку коптильні.
Для копчення кролика добре підійде тріска фруктових дерев або Вільхова. Замочіть її на 15-20 хвилин, а потім насипте на дно коптильні. Розпаліть вогонь.
І коптити кролика до готовності. Це займе близько години. Потім поріжте м'ясо на порції і подайте на стіл з гарніром і свіжою зеленню.