Креветки з каррі
(покроковий рецепт з фото)
Креветки з каррі готуються дуже швидко. Я роблю їх з помідорами і цибулею. Дуже смачно, блюдо підходить до будь-якого гарніру.
Креветки з каррі особливо добре гармонують з рисом. Виходить смачний томатний соус. Блюдо неймовірно ароматне! Морепродукти я люблю готувати на романтичні вечері з коханою людиною. Якщо ви хочете здивувати і порадувати свого близької людини, раджу і вам приготувати креветки з каррі, безпрограшний варіант.
- Креветки - 600 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Паличка кориці - 1 штука
- Насіння кардамону - 4 штуки
- Butonchiki Gvozdik - 2 штуки
- Корінь імбиру - 25-40 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Мелений коріандр - 1 Ст. Ложка
- Мелений тмин - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Кип'ячена вода - 2 склянки
- Суміш спецій Гараму Масала - 2 чайних ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Зелений перець Чилі - 1 штука

Чистота і допомогу krevetki.

Наріжте дрібно помідори, ріпчаста цибуля і зелений перець Чилі.

Сковороду розігрійте, полийте олією. Покладіть паличку кориці, насіння кардамону і гвоздику.

Викладіть в сковороду цибулю і перець чилі.

У блендері подрібніть імбир і часник. Перемішайте. Викладіть до цибулі і перцю.

Змішайте всі залишилися спеції. Висипати в сковороду.

Тушкуйте цибулю і перець в спеціях п'ять хвилин. Потім викладіть помідори. І тушкуйте все разом 10-15 хвилин.

Додайте томатну пасту, перемішайте. І можете викладати креветки.

Налийте води. Гасіть креветки з каррі 10 хвилин на середньому вогні.

Перед подачею прикрасьте свіжою зеленню! Смачного.