Креветки каррі
(покроковий рецепт з фото)
Коли я добираюся до своїх улюблених морепродуктів, то мене не зупинити. Починаю відразу шукати нові рецепти і поєднання. Додаю приправи і намагаюся знайти абсолютно нове "звучання" смаків.
На цей раз я роблю низький уклін індійської кухні. Поєднання морепродуктів і гострих приправ творить чудеса. Я вам розповім, як приготувати креветки каррі. Це дуже пікантне, ароматне і неймовірно смачне гаряче блюдо. Воно легко стане прикрасою вашого столу. А як гарнір підійде рис.
- Креветки королівські - 150 грам
- Молоко кокосове - 200 мілілітрів
- Каррі - 1 Ст. Ложка
- Цедра лайма - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки

Krevetki допомогу і чистий. Обсмажте їх пару хвилин в маслі на сильному вогні з обох сторін.

Потім зменшіть вогонь і влийте кокосове молоко. Додайте цедру, каррі, сіль. Перемішайте.

Варіть соус на невеликому вогні, щоб він Уваров вдвічі.

Блюдо готово! Смачного!