Кремлівські котлети
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не знаю, звідки така назва у цих котлет! може, їх готували в Кремлі? Не знаю. У будь-якому випадку котлетки смачні! Основна їх особливість в тому, що вони запікаються в духовці.
Опис приготування:
У кожної господині є свій рецепт приготування котлет. І в мене також. Пропоную познайомитися ще з одним рецептом цієї страви: може бути, Ви почерпнете для себе щось нове і різноманітите свій улюблений рецепт. За рецептом використовується яловичина і свинина. На мою думку, свинину, наприклад, можна замінити куркою (але не грудкою, а м'якоттю стегна), а яловичину можна замінити бараниною. Пограйте смаками на свій розсуд!
- Свинина - 500 грам
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Куряче яйце - 1 штука
- Хліб білий - 4 скибочки
- Молоко - 80 мілілітрів
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
1. Хліб замочіть в молоці.
2. Через м'ясорубку пропустіть м'ясо, цибуля, часник, хліб разом з рідиною. Потім додайте панірувальні сухарі і ще раз пропустіть через м'ясорубку.
3. Додайте яйце. Додати сіль, поперчіть і добре перемішайте. Сформуйте котлети.
4. Викладіть котлети на деко, застелене пергаментом. Чайною ложкою зробіть борозенки.
5. Змастіть котлети оливковою олією.
6. Зверху розкладіть шматочки вершкового масла.
7. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!