Кращий рецепт м'яса з баклажанами з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
- Свинина - 500 грам
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
1
Нарізати свинину, баклажан, червоний перець і помідор на кубики рівного розміру.
2
Окремо від овочів згасити свинину.
3
Обсмажити нарізані кубиками баклажани.
4
До баклажанів додати червоний перець і помідор.
5
Об'єднуємо рагу з овочів з раніше приготовленою свининою. Додаємо за смаком спеції.
6
І головний секрет цієї страви: для 2 хвилини до готовності додати оливковий майонез, який додасть страві більш ніжний смак.