Рецепт Кращий рецепт м'яса з баклажанами з майонезом фото

Кращий рецепт м'яса з баклажанами з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Баклажан
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 50 хв.
Кількість порцій: 4
  • Свинина - 500 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - За смаком
1
Нарізати свинину, баклажан, червоний перець і помідор на кубики рівного розміру.
2
Окремо від овочів згасити свинину.
3
Обсмажити нарізані кубиками баклажани.
4
До баклажанів додати червоний перець і помідор.
5
Об'єднуємо рагу з овочів з раніше приготовленою свининою. Додаємо за смаком спеції.
6
І головний секрет цієї страви: для 2 хвилини до готовності додати оливковий майонез, який додасть страві більш ніжний смак.

Схожі рецепти