Рецепт Ковбойський пиріг фото

Ковбойський пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бекон
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні ділюся з вами рецептиком з американської кухні ситного пирога з ніжною начинкою з сиру, яєць і хрусткого бекону. Обов'язково спробуйте цей пиріг!

Опис приготування:

Ковбойський пиріг є частим «гостем» у багатьох кафетеріях. Свою популярність пиріг отримав в Північній Америці. За складом він нагадує традиційний пиріг пастуха. Сам пиріг виходить на рідкість смачним і соковитим.

  • Пісочне тісто - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Бекон - 8 скибочок
  • Яйце - 8 штук
  • Вершки - 1, 5 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
ковбойський пиріг - фото крок 1
1. На середньому вогні в сковороді на вершковому маслі обсмажте нарізаний півкільцями цибулю до золотистого.
ковбойський пиріг - фото крок 2
2. Обсмажте бекон, наріжте його досить великими шматочками.
ковбойський пиріг - фото крок 3
3. Сформуйте тісто у формі для пирога у вигляді коржа. Розігрійте в цей час духовку до 200 градусів.
ковбойський пиріг - фото крок 4
4. В окремій ємності збийте яйця і вершки, приправте суміш сіллю і перцем за смаком. Додайте цибулю, бекон і тертий сир.
ковбойський пиріг - фото крок 5
5. Залийте пиріг начинкою, поставте в духовку випікатися на 15-20 хвилин.
ковбойський пиріг - фото крок 6
6. Як тільки пиріг придбає золотистий колір, перевірте його на готовність. Коли пиріг буде готовий, остудіть його і подавайте до столу, нарізавши на порційні шматочки.

Схожі рецепти