Ковбаса з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Це може бути дивно, але ковбасні вироби можуть відмінно поєднуватися з морепродуктами. Але це не означає, що лобстера треба начиняти сосисками. Краще прочитайте цей просто рецепт.
Блюдо оригінальне, ситне, але досить просте. Вам належить лише все нарізати, додати приправи і запекти. Виходить таке асорті з різномастих продуктів, які все-таки з'єдналися. Подавайте до нього часниковий соус. А поки подивіться, як приготувати ковбасу з креветками і картоплею.
- Копчена ковбаса - 450 грам
- Креветки королівські - 450 грам
- Картопля - 450 грам
- Болгарський перець - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Приправи - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку наріжте середніми шматочками ковбасу, перець, картопля і цибуля.
Потім додайте приправи, сіль і масло. Все перемішайте.
Надішліть інгредієнти на деку в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.
Після цього додайте на деко креветки.
Надішліть продукти назад в духовку на 10 хвилин. Блюдо готово! Смачного!