Ковбаса в тесті

Ковбаса в тесті
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 25 хв.
просте, швидке і легке в приготуванні блюдо, яке сподобається і дорослим і дітям. Воно також підійде для швидкого перекусу або сніданку. Подивіться і ви, як приготувати ковбасу в тесті.

опис приготування:

Величезним плюсом цього рецепта є те, що всі продукти в ньому взаємозамінні. Можна використовувати абсолютно будь-яку ковбасу (варену або копчену), а також абсолютно будь-який тісто (дріжджове, прісне, листкове або змішаний вид). Якщо у вас зовсім мало часу, то можна використовувати готове покупне тест.

  • яйце— 1 штука
  • кефір— 0,5 склянки
  • горілка— 1-2 чайних ложок
  • борошно— За смаком
  • сіль— За смаком
  • ковбаса— 300 грам
  • Соняшникова олія— За смаком
Ковбаса в тесті - фото крок 1 1. У миску вбиваємо яйце, додаємо дрібку солі і перемішуємо. Вливаємо кефір і горілку, яку можна замінити мінеральною водою. Всипаємо порційно заздалегідь просіяне борошно і робимо заміс. Тісто виходить еластичним і м'яким, Не забиваєш його борошном.

Ковбаса в тесті - фото крок 2 2. Від загальної маси відщипуємо шматочок, розгортаємо його товщиною 2-3 міліметра, щоб було тонко, але не рвалося. Склянкою вирізаємо кружечки. Ковбасу нарізаємо шматочками (3-5 міліметра) і викладаємо її всередину. Другим кружечком тесту накриваємо і гарненько защипуємо ковбасу всередині.

Ковбаса в тесті - фото крок 3 3. На вогонь ставимо сковороду, наливаємо соняшникову олію і розігріваємо. Обсмажуємо ковбасу в тесті з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, після чого перекладаємо на тарілку або пакуємо з собою. Смачного. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Булочки «Свинина в тесті»

Булочки «Свинина в тесті»

Хочете побалувати близьких чимось смачним? Тоді пропоную вам рецепт приготування свинини в тесті — мініатюрні булочки, які ідеально підійдуть для сніданку або перекусу. опис приготування: Свинина в тесті в домашніх умовах може бути приготовлена ​​у вигляді великого пирога або маленьких порційн...

читати далі
Фокачча з цибулею на дріжджовому тесті

Фокачча з цибулею на дріжджовому тесті

Дріжджове тісто можна вважати універсальним, так як воно є основою для різного роду випічки. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати фокаччу з цибулею на дріжджовому тесті, ароматну і смачну. опис приготування: Тепер ви можете приготувати традиційну італійську випічку у себе вдома, адже ...

читати далі
Горбуша в тесті

Горбуша в тесті

Горбуша в тесті — це безпрограшний варіант для будь-якого свята, не має значення, що ви збираєтеся відзначати, адже така рибка в будь-якому випадку стане справжньою окрасою вашого святкового столу. опис приготування: Взагалі-то, на будь-якому святковому столі має бути коронна страва, яке буде...

читати далі
Яловичина в хрусткому тесті

Яловичина в хрусткому тесті

Ця страва тішить всі органи чуття: аромат дражнить нюх, золотава скоринка тішить погляд. Ніжний хрест тесту тішить слух. І, нарешті, яскравий і насичений смак потужним акордом завершує захоплення! опис приготування: страва, яке однозначно вартий витрачених на нього сил і часу. Смачно і гарячим...

читати далі
Яловичина в тесті в духовці

Яловичина в тесті в духовці

Незвичайний і оригінальний спосіб приготування яловичини в тесті прямо перед вами. Це начебто як і булочки, а начебто і немає:) ви, головне, спробуйте. Це дуже смачно! опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже простий рецепт приготування яловичини в тесті в духовці! Якщо часу трохи і потріб...

читати далі