Ковбаса в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Просте, швидке і легке в приготуванні блюдо, яке сподобається і дорослим і дітям. Воно також підійде для швидкого перекусу або сніданку. Подивіться і ви, як приготувати ковбасу в тесті.
Величезним плюсом цього рецепта є те, що всі продукти в ньому взаємозамінні. Можна використовувати абсолютно будь-яку ковбасу (варену або копчену), а також абсолютно будь-який тісто (дріжджове, прісне, листкове або змішаний вид). Якщо у вас зовсім мало часу, то можна використовувати готове покупне тест.
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 0, 5 склянки
- Горілка - 1-2 чайних ложок
- Борошно - За смаком
- Сіль - За смаком
- Ковбаса - 300 грам
- Соняшникова олія - За смаком
1. У миску вбиваємо яйце, додаємо дрібку солі і перемішуємо. Вливаємо кефір і горілку, яку можна замінити мінеральною водою. Всипаємо порційно заздалегідь просіяне борошно і робимо заміс. Тісто виходить еластичним і м'яким, Не забиваєш його борошном.
2. Від загальної маси відщипуємо шматочок, розгортаємо його товщиною 2-3 міліметра, щоб було тонко, але не рвалося. Склянкою вирізаємо кружечки. Ковбасу нарізаємо шматочками (3-5 міліметра) і викладаємо її всередину. Другим кружечком тесту накриваємо і гарненько защипуємо ковбасу всередині.
3. На вогонь ставимо сковороду, наливаємо соняшникову олію і розігріваємо. Обсмажуємо ковбасу в тесті з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, після чого перекладаємо на тарілку або пакуємо з собою. Смачного.