Рецепт Ковбаса в тесті фото

Ковбаса в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Пісні страви
На сніданок
Страви в тесті
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 25 хв.

Просте, швидке і легке в приготуванні блюдо, яке сподобається і дорослим і дітям. Воно також підійде для швидкого перекусу або сніданку. Подивіться і ви, як приготувати ковбасу в тесті.

Опис приготування:

Величезним плюсом цього рецепта є те, що всі продукти в ньому взаємозамінні. Можна використовувати абсолютно будь-яку ковбасу (варену або копчену), а також абсолютно будь-який тісто (дріжджове, прісне, листкове або змішаний вид). Якщо у вас зовсім мало часу, то можна використовувати готове покупне тест.

  • Яйце - 1 штука
  • Кефір - 0, 5 склянки
  • Горілка - 1-2 чайних ложок
  • Борошно - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Ковбаса - 300 грам
  • Соняшникова олія - За смаком
ковбаса в тесті - фото крок 1
1. У миску вбиваємо яйце, додаємо дрібку солі і перемішуємо. Вливаємо кефір і горілку, яку можна замінити мінеральною водою. Всипаємо порційно заздалегідь просіяне борошно і робимо заміс. Тісто виходить еластичним і м'яким, Не забиваєш його борошном.
ковбаса в тесті - фото крок 2
2. Від загальної маси відщипуємо шматочок, розгортаємо його товщиною 2-3 міліметра, щоб було тонко, але не рвалося. Склянкою вирізаємо кружечки. Ковбасу нарізаємо шматочками (3-5 міліметра) і викладаємо її всередину. Другим кружечком тесту накриваємо і гарненько защипуємо ковбасу всередині.
ковбаса в тесті - фото крок 3
3. На вогонь ставимо сковороду, наливаємо соняшникову олію і розігріваємо. Обсмажуємо ковбасу в тесті з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, після чого перекладаємо на тарілку або пакуємо з собою. Смачного.

Схожі рецепти