Рецепт Котлети з ведмедини фото

Котлети з ведмедини
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Здивуйте своїх гостей цим оригінальним блюдом. Рецепт котлет з ведмедини - для тих, кому пощастило отримати хороший шматочок ведмежого м'яса. Блюдо вийде - вищий сорт!

Опис приготування:

Як і будь-яка дичину, ведмежатина жестковата. Так що не лякайтеся такого достатку картоплі та хліба в списку інгредієнтів. Для приготування котлет з ведмедини найголовніше це правильно обробити м'ясо: потрібно обов'язково позбудеться від жиру, він додає м'ясу неприємний запах. Котлети можна зробити в паніровці. А взагалі, смак у готового блюда виходить дуже оригінальним, багатьом може здатися специфічним. Зелень і часничок додадуть нотку пікантності котлет.

Отже, рецепт котлет з ведмедини:

1. Ведмежатини промиваємо, ріжемо шматочками, провертає на м'ясорубці.

2. Картоплю нарізаємо теж невеликими кубиками. Цибуля ріжемо дрібніше.

3. Знову прокручуємо фарш на м'ясорубці, але в цей раз разом з картоплею, цибулею, часником, а також хлібом, заздалегідь вимоченому в воді або молоці.

4. Час, що залишився молоко обов'язково вливаємо в фарш.

5. Далі, солимо, перчим, додаємо яйця, спеції. Додайте сметану, бажано густу.

6. Тепер формуємо наші котлети і відправляємо їх обсмажувати на сковороду в соняшниковій олії. Смажимо до готовності як звичайні котлети.

Готово! Подавати котлети з ведмедини рекомендую з соусом з ягід, дуже цікаво виходить. Смачного!


  • Медвежатина- 1 кілограм
  • Картопля - 400 грам
  • Цибуля - 0, 5 кілограма
  • Кнопка - 1 штука
  • Молоко - 0, 5 L
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Зелень - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
Як і будь-яка дичину, ведмежатина жестковата. Так що не лякайтеся такого достатку картоплі та хліба в списку інгредієнтів. Для приготування котлет з ведмедини найголовніше це правильно обробити м'ясо: потрібно обов'язково позбудеться від жиру, він додає м'ясу неприємний запах. Котлети можна зробити в паніровці. А взагалі, смак у готового блюда виходить дуже оригінальним, багатьом може здатися специфічним. Зелень і часничок додадуть нотку пікантності котлет.

Отже, рецепт котлет з ведмедини:

1. Ведмежатини промиваємо, ріжемо шматочками, провертає на м'ясорубці.

2. Картоплю нарізаємо теж невеликими кубиками. Цибуля ріжемо дрібніше.

3. Знову прокручуємо фарш на м'ясорубці, але в цей раз разом з картоплею, цибулею, часником, а також хлібом, заздалегідь вимоченому в воді або молоці.

4. Час, що залишився молоко обов'язково вливаємо в фарш.

5. Далі, солимо, перчим, додаємо яйця, спеції. Додайте сметану, бажано густу.

6. Тепер формуємо наші котлети і відправляємо їх обсмажувати на сковороду в соняшниковій олії. Смажимо до готовності як звичайні котлети.

Готово! Подавати котлети з ведмедини рекомендую з соусом з ягід, дуже цікаво виходить. Смачного!

Схожі рецепти