Рецепт Котлети з плотви фото

Котлети з плотви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Плотва
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Плотва, як невелика рибка, обробляється простіше, чим інші. Розповім вам простий рецепт котлет з плотви.

Опис приготування:

Котлети з плотви дуже добре поєднуються з гарніром з рису. Або картопляним пюре. Такі котлети так само можна використовувати для бутербродів. Я беру котлети з плотви з собою на роботу. Вони дуже смачні навіть холодні. Отже, рецепт котлет з плотви.

  • Плотва - 700-1000 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 4-5 штук
  • Часник - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
котлети з плотви - фото крок 1
Помийте плотву, випотрашіте кожну рибку, відріжте голови.
котлети з плотви - фото крок 2
Спочатку через м'ясорубку пропустіть рибу.
котлети з плотви - фото крок 3
Чищені картопля, цибуля і часник можете подрібнити в блендері або теж пропустити через м'ясорубку. Але сиру картоплю все-таки краще в блендері. Потім змішайте подрібнені овочі з рибою. Додати сіль, поперчіть. У вас вийде рибний фарш для котлет.
котлети з плотви - фото крок 4
Зліпити котлети з плотви однакового розміру і обсмажуйте з усіх боків на розігрітій олії. Смачного.

Схожі рецепти