Рецепт Котлети з плотви фото

Котлети з плотви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Плотва
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Котлети

Плотва, як невелика рибка, обробляється простіше, чим інші. Розповім вам простий рецепт котлет з плотви.

Котлети з плотви дуже добре поєднуються з гарніром з рису. Або картопляним пюре. Такі котлети так само можна використовувати для бутербродів. Я беру котлети з плотви з собою на роботу. Вони дуже смачні навіть холодні. Отже, рецепт котлет з плотви.

  • Плотва - 700-1000 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 4-5 штук
  • Часник - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
котлети з плотви - фото крок 1
Помийте плотву, випотрашіте кожну рибку, відріжте голови.
котлети з плотви - фото крок 2
Спочатку через м'ясорубку пропустіть рибу.
котлети з плотви - фото крок 3
Чищені картопля, цибуля і часник можете подрібнити в блендері або теж пропустити через м'ясорубку. Але сиру картоплю все-таки краще в блендері. Потім змішайте подрібнені овочі з рибою. Додати сіль, поперчіть. У вас вийде рибний фарш для котлет.
котлети з плотви - фото крок 4
Зліпити котлети з плотви однакового розміру і обсмажуйте з усіх боків на розігрітій олії. Смачного.

Схожі рецепти