Котлети з плотви
(покроковий рецепт з фото)
Плотва, як невелика рибка, обробляється простіше, чим інші. Розповім вам простий рецепт котлет з плотви.
Котлети з плотви дуже добре поєднуються з гарніром з рису. Або картопляним пюре. Такі котлети так само можна використовувати для бутербродів. Я беру котлети з плотви з собою на роботу. Вони дуже смачні навіть холодні. Отже, рецепт котлет з плотви.
- Плотва - 700-1000 грам
- Картопля - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 4-5 штук
- Часник - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Помийте плотву, випотрашіте кожну рибку, відріжте голови.
Спочатку через м'ясорубку пропустіть рибу.
Чищені картопля, цибуля і часник можете подрібнити в блендері або теж пропустити через м'ясорубку. Але сиру картоплю все-таки краще в блендері. Потім змішайте подрібнені овочі з рибою. Додати сіль, поперчіть. У вас вийде рибний фарш для котлет.
Зліпити котлети з плотви однакового розміру і обсмажуйте з усіх боків на розігрітій олії. Смачного.