Юшка з плотви
(покроковий рецепт з фото)
Вуха - одне з найстаріших страв російської кухні. Юшку можна готувати з різних видів риби, але принцип приготування завжди залишається схожим. Юшка з плотви - це корисний наваристий рибний суп. Готуємо? !
Вуха, приготована за особливою технологією, дозволяє домогтися ароматного прозорого навару, не має різьбленого рибного запаху (який буває неприємним). Одна з тонкощів в приготуванні юшки є обов'язковість варити її без кришки у відкритому посуді, на помірному або на невеликому вогні, не допускаючи бурхливого кипіння.
Друга тонкість - спочатку готувати овочевий відвар, і тільки потім варити в цьому відварі рибу. Овочевий відвар, звичайно ж, потрібно варити з великою кількістю відповідних спецій. Зазвичай різновид спецій залежить від сорту риби з якої вариться юшка.
І ще одне дуже важливе зауваження. Найсмачніша вуха готується з будь-якої риби на природі на багатті. У таку юшку крім усього додають трохи горілки для консервації.
Бажаю удачі!
- Плотва - 3-4 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Чорний перець горошком - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
- Свіжа зелень - - За смаком
- Лавровий лист - 4 штуки