Рецепт Котлети з фаршу класичні фото

Котлети з фаршу класичні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Котлети - це універсальне м'ясне блюдо, яке припаде до смаку всім - і голодному чоловікові, і перебірливими діткам, і вибагливим гостям. Сьогодні поділюся з вами класичним рецептом котлет.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати котлети з фаршу класичні, впевнена, знайомий багатьом. Тут я хочу поділитися з вами деякими секретами, як зробити котлетки особливо соковитими і смачними. По перше, для котлет я раджу використовувати виключно фарш власного приготування, тоді ви впевнені не тільки в якості майбутнього страви, але і в його смаку. Крім того, важливо додавати в фарш побільше цибулі, тільки так котлетки вийдуть соковитими і дуже смачними. І останнє: доводити до готовності котлети потрібно під кришкою, тоді вони не підгорять і добре приготуються всередині.

  • Фарш свинячий - 400 грам
  • Хліб білий - 1 скибочку
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки (для смаження)
котлети з фаршу класичні - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо пропустіть через м'ясорубку, цибуля і часник очистіть від лушпиння.
котлети з фаршу класичні - фото крок 2
Білий хліб розмочити у воді або молоці. Добре відіжміть.
котлети з фаршу класичні - фото крок 3
Надішліть хліб до фаршу, додайте сіль і перець.
котлети з фаршу класичні - фото крок 4
Подрібніть цибулю в блендері або пропустіть його через м'ясорубку. Додайте до фаршу. Гарненько перемішайте все рукою до однорідного стану. Якщо ви добре вимісити фарш, то котлетки будуть тримати форму навіть без додавання яйця.
котлети з фаршу класичні - фото крок 5
Сформуйте котлетки, обваляйте їх у борошні.
котлети з фаршу класичні - фото крок 6
Смажте котлети на сковороді з одного боку 4-5 хвилин.
котлети з фаршу класичні - фото крок 7
Потім переверніть, сковороду накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин.
котлети з фаршу класичні - фото крок 8
Класичні котлети готові. Подавайте гарячими зі своїм улюбленим гарніром.

Схожі рецепти