Котлети з фаршу класичні
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - це універсальне м'ясне блюдо, яке припаде до смаку всім - і голодному чоловікові, і перебірливими діткам, і вибагливим гостям. Сьогодні поділюся з вами класичним рецептом котлет.
Рецепт, як приготувати котлети з фаршу класичні, впевнена, знайомий багатьом. Тут я хочу поділитися з вами деякими секретами, як зробити котлетки особливо соковитими і смачними. По перше, для котлет я раджу використовувати виключно фарш власного приготування, тоді ви впевнені не тільки в якості майбутнього страви, але і в його смаку. Крім того, важливо додавати в фарш побільше цибулі, тільки так котлетки вийдуть соковитими і дуже смачними. І останнє: доводити до готовності котлети потрібно під кришкою, тоді вони не підгорять і добре приготуються всередині.
- Фарш свинячий - 400 грам
- Хліб білий - 1 скибочку
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки (для смаження)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо пропустіть через м'ясорубку, цибуля і часник очистіть від лушпиння.
Білий хліб розмочити у воді або молоці. Добре відіжміть.
Надішліть хліб до фаршу, додайте сіль і перець.
Подрібніть цибулю в блендері або пропустіть його через м'ясорубку. Додайте до фаршу. Гарненько перемішайте все рукою до однорідного стану. Якщо ви добре вимісити фарш, то котлетки будуть тримати форму навіть без додавання яйця.
Сформуйте котлетки, обваляйте їх у борошні.
Смажте котлети на сковороді з одного боку 4-5 хвилин.
Потім переверніть, сковороду накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин.
Класичні котлети готові. Подавайте гарячими зі своїм улюбленим гарніром.