Котлети в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий рецепт котлет в сухарях - причому, сухарях домашніх! Від магазинних вони вигідно відрізняються і смаком, і кольором - котлети вийдуть не тільки соковитими і ароматними, але і красивими.
Чесно кажучи, навіть з приводу промислового хліба, який продається повсюдно в магазинах, у мене є великі сумніви - ні смак, ні зовнішній вигляд його не вселяє оптимізму. Що вже говорити про панірувальні сухарі! .. Один мій товариш, що має безпосереднє відношення до "хлібної" індустрії, запевняє, що їх роблять з таких відходів, якими навіть миші гребують. Не знаю, так воно чи ні, але панірувальні сухарі я давно роблю сама - у нас завжди залишається хліб, який можна пристосувати для цього нехитрого справи.
Рецепт приготування котлет в сухарях домашнього виробництва не надто сильно обтяжить вас - що, піде зайвих 10-15 хвилин часу, але результат буде вражаючий, Запевнюю вас! котлети, запаніровані в домашніх сухарях, виходять набагато смачніше - навіть колір їх вигідно відрізняється.
Загалом, спробуйте - думаю, що ви не прогадаєте.
- Яловичина - 300 грам
- Свинина - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Молоко - 3/4 склянки
- Батон пшеничний для сухарів - 0, 5 штуки(+2 скибочки в фарш)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком