Котлети в підсмаженні з ямсу
(покроковий рецепт з фото)
Екзотична кухня з кожним днем набирає обертів. Рецепти з незвичайних продуктів стають все більш популярними. Сьогодні я розповім, як приготувати котлети в підсмаженні з ямсу. Смачного!
Ямс - екзотичний овоч, дуже схожий на картоплю. Зростає він так само, в бульбах. Що стосується його корисних властивостей, то їх не можна переоцінити. Ямс містить вітамін В6, вітамін С, багато марганцю і клітковини. Таке блюдо з ямсу однозначно надасть сприятливий вплив на ваш організм!
- Ямс - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Перець чилі мелений - 2 щіпки
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Помідор - 1 штука

Ямс кладемо в каструлю з водою і ставимо на середній вогонь. У воду додаємо часник, сіль і спеції. Варимо 20 хвилин, поки ямс не стане м'яким. Потім дістаємо його з каструлі і мнемо виделкою до пюреобразного стану.

На розпеченій сковорідці обсмажуємо нарізану цибулю. Як тільки він стане золотистого кольору, вимикаємо вогонь.

Змішуємо пюре з ямсу з цибулею. Забиваємо в цю суміш яйце. Перемішуємо.

Додаємо в суміш борошно, спеції і сіль. Перемішуємо до однорідного стану. А тепер починаємо ліпити овальні котлети. Формуємо овали, потім занурюємо їх в борошно.

Обсмажуємо котлети на сковороді. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню (селера, петрушка або що-небудь на ваш смак) і нарізкою зі свіжих помідорів.
Вкуснятина готова!
Вкуснятина готова!