Рецепт Котлети в підсмаженні з ямсу фото

Котлети в підсмаженні з ямсу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Екзотична кухня з кожним днем ​​набирає обертів. Рецепти з незвичайних продуктів стають все більш популярними. Сьогодні я розповім, як приготувати котлети в підсмаженні з ямсу. Смачного!

Ямс - екзотичний овоч, дуже схожий на картоплю. Зростає він так само, в бульбах. Що стосується його корисних властивостей, то їх не можна переоцінити. Ямс містить вітамін В6, вітамін С, багато марганцю і клітковини. Таке блюдо з ямсу однозначно надасть сприятливий вплив на ваш організм!

  • Ямс - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець чилі мелений - 2 щіпки
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Помідор - 1 штука
котлети в підсмаженні з ямсу - фото крок 1
Ямс кладемо в каструлю з водою і ставимо на середній вогонь. У воду додаємо часник, сіль і спеції. Варимо 20 хвилин, поки ямс не стане м'яким. Потім дістаємо його з каструлі і мнемо виделкою до пюреобразного стану.
котлети в підсмаженні з ямсу - фото крок 2
На розпеченій сковорідці обсмажуємо нарізану цибулю. Як тільки він стане золотистого кольору, вимикаємо вогонь.
котлети в підсмаженні з ямсу - фото крок 3
Змішуємо пюре з ямсу з цибулею. Забиваємо в цю суміш яйце. Перемішуємо.
котлети в підсмаженні з ямсу - фото крок 4
Додаємо в суміш борошно, спеції і сіль. Перемішуємо до однорідного стану. А тепер починаємо ліпити овальні котлети. Формуємо овали, потім занурюємо їх в борошно.
котлети в підсмаженні з ямсу - фото крок 5
Обсмажуємо котлети на сковороді. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню (селера, петрушка або що-небудь на ваш смак) і нарізкою зі свіжих помідорів.
Вкуснятина готова!

Схожі рецепти