Котлети в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви тільки недавно придбали конвекційну піч і не знаєте, як приготувати котлети в аерогрилі - не впадай у відчай! Це дуже просто - я вас навчу.
Завдяки вихровим потокам розпеченого повітря їжа в аерогрилі нагрівається рівномірно і не пригорає, а готувати за допомогою цього приладу можна взагалі без використання жиру - простий рецепт котлет в аерогрилі вам це доведе.
Аерогриль найпопулярнішою в Росії марки я вперше випробувала два роки тому, і повинна сказати, що цей прилад, як і будь-які інші, має свої переваги і недоліки. По мені, так варити в ньому суп не дуже-то зручно, але ось рибу, овочі і м'ясо запікати - одне задоволення! Виходить дійсно дуже смачно, "поджарістая", але в той же час практично без зайвих калорій. А щоб після приготування котлет не довелося мити громіздку скляну чашу - просто застеліть її фольгою.
- Яловичина - 300 грам
- Свинина - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Хліб пшеничний - 2 скибочки
- Молоко - 3/4 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком