Рибні котлети в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - одне з найпопулярніших страв, які готують вдома. Пропоную хороший рецепт приготування котлет з філе тріски. Блюдо готується за допомогою аерогрилю. Ситно, швидко і дуже смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування рибних котлет в аерогрилі. Перекручуємо в м'ясорубці філе тріски, смажена цибуля, хліб. Додаємо сіль і перець, вимішуємо фарш. Формуємо котлети і запікаємо їх в аерогрилі приблизно 40 хвилин. На гарнір підійде відварений рис або макарони. Хай щастить!
- Лихоманка - 1 кілограм
- Хліб - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 7 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Сіль і перець - За смаком (замочити в молоці)
Рибне філе перекручуємо на м'ясорубці і з'єднуємо в обсмаженою цибулею, хлібом, замоченим в молоці, яйцем, сіллю і перцем.
Мокрими руками формуємо котлети. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Застеляємо грати аерогрилю фольгою, в якій робимо дірочки. Злегка змащуємо фольгу маслом і викладаємо котлети. Готуємо 20 хвилин, температура 230 градусів, потім перевертаємо і готуємо ще 15 хвилин.
Смачного!