Рецепт Рибні котлети в аерогрилі фото

Рибні котлети в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Котлети - одне з найпопулярніших страв, які готують вдома. Пропоную хороший рецепт приготування котлет з філе тріски. Блюдо готується за допомогою аерогрилю. Ситно, швидко і дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування рибних котлет в аерогрилі. Перекручуємо в м'ясорубці філе тріски, смажена цибуля, хліб. Додаємо сіль і перець, вимішуємо фарш. Формуємо котлети і запікаємо їх в аерогрилі приблизно 40 хвилин. На гарнір підійде відварений рис або макарони. Хай щастить!

  • Лихоманка - 1 кілограм
  • Хліб - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 7 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком (замочити в молоці)
рибні котлети в аерогрилі - фото крок 1
Рибне філе перекручуємо на м'ясорубці і з'єднуємо в обсмаженою цибулею, хлібом, замоченим в молоці, яйцем, сіллю і перцем.
рибні котлети в аерогрилі - фото крок 2
Мокрими руками формуємо котлети. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях.
рибні котлети в аерогрилі - фото крок 3
Застеляємо грати аерогрилю фольгою, в якій робимо дірочки. Злегка змащуємо фольгу маслом і викладаємо котлети. Готуємо 20 хвилин, температура 230 градусів, потім перевертаємо і готуємо ще 15 хвилин.
рибні котлети в аерогрилі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти