Рецепт Котлети свинячо-яловичі фото

Котлети свинячо-яловичі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Котлети свинячо-яловичі я роблю багато років і завжди отримую незмінно прекрасний результат. Їх люблять всі, все-таки це чисте м'ясо, яке відмінно жується, соковите і смачне. Ось мій рецепт, спробуйте!

Котлети свинячо-яловичі дивовижно смачні, соковиті і йдуть нарозхват. Їх можна наробити цілу гору, а потім подавати з різними гарнірами або навіть як елемент бутерброда. У цьому рецепті котлети тільки швидко обсмажуються на сильному вогні, а потім вже гасяться. Це робить котлети свинячо-яловичі дивно соковитими. Можете додати не одну, а три і навіть чотири головки цибулі, котлети свинячо-яловичі стануть від цього тільки соковитіше. Я іноді не додаю в фарш нічого крім цибулі та спецій. Ефект виходить приголомшливий. Успіхів і приємного апетиту!

  • Фарш свинячий - 400 грам
  • Фарш яловичий - 400 грам
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик (тертий)
  • Цибуля - 1 штука
  • Кріп сухий - 14 чайних ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло для смаження - 2 Ст. Ложки
котлети свинячо-яловичі - фото крок 1
Панірувальні сухарі замочити в молоці на 5 хвилин Додамо їх в фарш разом з тертим цибулею, часником, кропом і спеціями.
котлети свинячо-яловичі - фото крок 2
Фарш добре вимісити і сформувати котлетки.
котлети свинячо-яловичі - фото крок 3
Обваляти котлетки в борошні і смажити на сковороді.
котлети свинячо-яловичі - фото крок 4
Обсмажити котлети з двох сторін до золотистого кольору. Додати в сковороду воду і тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин.
котлети свинячо-яловичі - фото крок 5
Подати котлети з овочами. Смачного!

Схожі рецепти