Котлети свинячо-яловичі
(покроковий рецепт з фото)
Котлети свинячо-яловичі я роблю багато років і завжди отримую незмінно прекрасний результат. Їх люблять всі, все-таки це чисте м'ясо, яке відмінно жується, соковите і смачне. Ось мій рецепт, спробуйте!
Котлети свинячо-яловичі дивовижно смачні, соковиті і йдуть нарозхват. Їх можна наробити цілу гору, а потім подавати з різними гарнірами або навіть як елемент бутерброда. У цьому рецепті котлети тільки швидко обсмажуються на сильному вогні, а потім вже гасяться. Це робить котлети свинячо-яловичі дивно соковитими. Можете додати не одну, а три і навіть чотири головки цибулі, котлети свинячо-яловичі стануть від цього тільки соковитіше. Я іноді не додаю в фарш нічого крім цибулі та спецій. Ефект виходить приголомшливий. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш свинячий - 400 грам
- Фарш яловичий - 400 грам
- Молоко - 70 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик (тертий)
- Цибуля - 1 штука
- Кріп сухий - 14 чайних ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Масло для смаження - 2 Ст. Ложки
Панірувальні сухарі замочити в молоці на 5 хвилин Додамо їх в фарш разом з тертим цибулею, часником, кропом і спеціями.
Фарш добре вимісити і сформувати котлетки.
Обваляти котлетки в борошні і смажити на сковороді.
Обсмажити котлети з двох сторін до золотистого кольору. Додати в сковороду воду і тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин.
Подати котлети з овочами. Смачного!