Рецепт Котлети по-грузинськи фото

Котлети по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви хочете внести різноманітність у звичні вам страви - приготуйте котлети по-грузинськи. Рецепт дуже простий, проте котлети вийдуть незвичайні, оригінальні.

Опис приготування:

У Грузії котлети домашнього приготування теж дуже популярні. Для їх приготування, як правило, використовуються свинячо-яловичий фарш і хороші грузинські спеції. А так, в цілому, технологія приготування невигадлива. Сподіваюся, рецепт котлет по-грузинськи вам сподобається!

  • Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Заголовок Бондюель - 200 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції грузинські - 3 чайних ложки(koriandr, пажитник, перець чилі)
  • Хліб білий - 250 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Барбарис (ягоди) - 1 Ст. Ложка
котлети по-грузинськи - фото крок 1
М'якоть білого хліба замочіть в невеликій кількості води.
котлети по-грузинськи - фото крок 2
Пальцями замісіть м'якоть, щоб вона повністю ввібрала воду.
котлети по-грузинськи - фото крок 3
Змішайте фарш, яйце, спеції, томатну пасту, розмочену м'якоть і подрібнену цибулю (цибуля можна пропустити через м'ясорубку, можна просто дрібно нарізати).
котлети по-грузинськи - фото крок 4
Додаємо ягоди барбарису, замішуємо фарш.
котлети по-грузинськи - фото крок 5
Формуємо котлетки, обвалюють їх в кукурудзяній муці.
котлети по-грузинськи - фото крок 6
У сковороді розігріваємо олію. Кладемо котлети, обсмажуємо по 7-8 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
котлети по-грузинськи - фото крок 7
Котлети по-грузинськи готові. Подавати в гарячому вигляді з гарніром і овочами.

Схожі рецепти