Котлети по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.
Якщо ви хочете внести різноманітність у звичні вам страви - приготуйте котлети по-грузинськи. Рецепт дуже простий, проте котлети вийдуть незвичайні, оригінальні.
Опис приготування:
У Грузії котлети домашнього приготування теж дуже популярні. Для їх приготування, як правило, використовуються свинячо-яловичий фарш і хороші грузинські спеції. А так, в цілому, технологія приготування невигадлива. Сподіваюся, рецепт котлет по-грузинськи вам сподобається!
- Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Заголовок Бондюель - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
- Спеції грузинські - 3 чайних ложки(koriandr, пажитник, перець чилі)
- Хліб білий - 250 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Барбарис (ягоди) - 1 Ст. Ложка
М'якоть білого хліба замочіть в невеликій кількості води.
Пальцями замісіть м'якоть, щоб вона повністю ввібрала воду.
Змішайте фарш, яйце, спеції, томатну пасту, розмочену м'якоть і подрібнену цибулю (цибуля можна пропустити через м'ясорубку, можна просто дрібно нарізати).
Додаємо ягоди барбарису, замішуємо фарш.
Формуємо котлетки, обвалюють їх в кукурудзяній муці.
У сковороді розігріваємо олію. Кладемо котлети, обсмажуємо по 7-8 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
Котлети по-грузинськи готові. Подавати в гарячому вигляді з гарніром і овочами.