Коржі в воке
(покроковий рецепт з фото)
Коржі, обсмажені в олії за допомогою вока, - це так смачно. Хрусткі коржі люблять і дорослі, та діти.
Золотисті і хрусткі коржі, обсмажені в олії - ну хто встоїть від такої смакоти? В Індії такі коржі називають пури. Я пропоную вам рецепт приготування коржів в воке. Рецепт тіста досить простий, а в воке ви швидко пожеж коржі. Після смаження коржі краще викласти на паперовий рушник. Це якщо ви будете смажити їх, коли вдома нікого немає. У мене вдома коржі вихоплювались буквально зі сковорідки Розповідаю, як приготувати коржі в воке.
- Заголовок для палітурки - 1 Склянка
- Пшеничне борошно - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Вода - 4-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія для смаження - 200 мілілітрів
Змішуємо кукурудзяну і пшеничну муку. Додаємо сіль.
Додаємо масло і розтираємо з борошном.
Збираємо борошно гіркою, посередині робимо поглиблення і вливаємо в нього воду.
Змащуємо руки маслом і починаємо місити тісто. Чим довше будете місити - тим краще.
Я залишаю хвилини тесту 15 дозрівати, а потім ділимо його на невеликі шматочки.
Кожен шматочок розгортає в тонкий корж.
Наливаємо в вок масло для смаження і добре нагріваємо. У розігрітій олії обсмажуємо корж з обох сторін до красивого золотистого кольору. Якщо ви все зробили правильно - коржик повинна роздуватися.