Рецепт Коржі в воке фото

Коржі в воке
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Коржі, обсмажені в олії за допомогою вока, - це так смачно. Хрусткі коржі люблять і дорослі, та діти.

Опис приготування:

Золотисті і хрусткі коржі, обсмажені в олії - ну хто встоїть від такої смакоти? В Індії такі коржі називають пури. Я пропоную вам рецепт приготування коржів в воке. Рецепт тіста досить простий, а в воке ви швидко пожеж коржі. Після смаження коржі краще викласти на паперовий рушник. Це якщо ви будете смажити їх, коли вдома нікого немає. У мене вдома коржі вихоплювались буквально зі сковорідки Розповідаю, як приготувати коржі в воке.

  • Заголовок для палітурки - 1 Склянка
  • Пшеничне борошно - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 4-5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія для смаження - 200 мілілітрів
коржі в воке - фото крок 1
Змішуємо кукурудзяну і пшеничну муку. Додаємо сіль.
коржі в воке - фото крок 2
Додаємо масло і розтираємо з борошном.
коржі в воке - фото крок 3
Збираємо борошно гіркою, посередині робимо поглиблення і вливаємо в нього воду.
коржі в воке - фото крок 4
Змащуємо руки маслом і починаємо місити тісто. Чим довше будете місити - тим краще.
коржі в воке - фото крок 5
Я залишаю хвилини тесту 15 дозрівати, а потім ділимо його на невеликі шматочки.
коржі в воке - фото крок 6
Кожен шматочок розгортає в тонкий корж.
коржі в воке - фото крок 7
Наливаємо в вок масло для смаження і добре нагріваємо. У розігрітій олії обсмажуємо корж з обох сторін до красивого золотистого кольору. Якщо ви все зробили правильно - коржик повинна роздуватися.

Схожі рецепти