Рецепт Корейка в духовці у фользі фото

Корейка в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Страви у фользі

Хочу розповісти, як приготувати корейку в духовці у фользі. М'ясо виходить неймовірно смачним. Секрет - в медово-гочічном маринаді, а також в айві, яка запікається разом з корейкой. Рекомендую!

Приготуємо корейку в духовці у фользі. Немає нічого простіше, ніж запекти смачну корейку в домашніх умовах. Для пікантності і насиченості додаю айву і бекон. Не забувайте про гірчично-медову просочення-соус, адже це головна "фішка" даного блюда!

  • Корейка свиняча - 1 кілограм
  • Бекон - За смаком
  • Айва - 1 штука
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - За смаком
  • Спеції - За смаком
корейка в духовці у фользі - фото крок 1
Готуємо корейку, зрізавши зайвий жир і зачистивши кісточки. Уздовж кісток робимо глибокі надрізи ножем. Присипаємо м'ясо спеціями з усіх боків до смаку.
корейка в духовці у фользі - фото крок 2
Айву промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо шматочками. Вставляємо часточки в надрізи на м'ясі.
корейка в духовці у фользі - фото крок 3
Тонкими скибочками нарізаємо бекон. Загортаємо в бекон корейку, закріплюючи конструкцію ниткою.
корейка в духовці у фользі - фото крок 4
Загортаємо м'ясо у фольгу. Кладемо його в духовку на 40 хвилин, температура - 200 градусів.
корейка в духовці у фользі - фото крок 5
Приготуємо просочення для м'яса. Змішуємо мед і гірчицю.
корейка в духовці у фользі - фото крок 6
Витягуємо м'ясо, акуратно розгортаємо фольгу. Змащуємо м'ясо просоченням. Відправляємо в духовочку ще на 20 хвилин.
корейка в духовці у фользі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти