Корейка в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати корейку в духовці у фользі. М'ясо виходить неймовірно смачним. Секрет - в медово-гочічном маринаді, а також в айві, яка запікається разом з корейкой. Рекомендую!
Приготуємо корейку в духовці у фользі. Немає нічого простіше, ніж запекти смачну корейку в домашніх умовах. Для пікантності і насиченості додаю айву і бекон. Не забувайте про гірчично-медову просочення-соус, адже це головна "фішка" даного блюда!
- Корейка свиняча - 1 кілограм
- Бекон - За смаком
- Айва - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - За смаком
- Спеції - За смаком
Готуємо корейку, зрізавши зайвий жир і зачистивши кісточки. Уздовж кісток робимо глибокі надрізи ножем. Присипаємо м'ясо спеціями з усіх боків до смаку.
Айву промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо шматочками. Вставляємо часточки в надрізи на м'ясі.
Тонкими скибочками нарізаємо бекон. Загортаємо в бекон корейку, закріплюючи конструкцію ниткою.
Загортаємо м'ясо у фольгу. Кладемо його в духовку на 40 хвилин, температура - 200 градусів.
Приготуємо просочення для м'яса. Змішуємо мед і гірчицю.
Витягуємо м'ясо, акуратно розгортаємо фольгу. Змащуємо м'ясо просоченням. Відправляємо в духовочку ще на 20 хвилин.
Смачного!