Коралові гребінці по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Нечасто трапляється, що на столі ми в звичайний будній день бачимо морепродукти. Особливо такі, як гребінці. Але на урочистий захід можна спробувати їх приготувати. Адже це смачно і красиво!
І якщо ви не знаєте що з ними зробити, то я вам зараз розповім. Прочитайте про те, як приготувати коралові гребінці по-корейськи. Це прекрасне азіатське блюдо, з яким нечасто зіткнешся навіть в ресторанах. Смак морепродукту не зрівняється ні з чим, тому його варто спробувати хоч раз в житті.
- Гребінці - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Морква - 100 грам
- Болгарський перець - 200 грам
- Огірок - 200 грам
- Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Кунжут смажений - 2 чайних ложки
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
Гребінець промийте, наріжте четвертинками і залийте оцтовою есенцією.
Всі овочі помийте і почистіть. Морква, огірок і перець наріжте тонкою соломкою. Лук наріжте півкільцями. Часник подрібніть.
Як тільки гребінець почне пінитися, промийте його і відіжміть. Всипте до нього цукор, сіль і перець.
Розігрійте масло в сковороді, пропассеруйте на ньому цибулю протягом однієї хвилини.
Змішайте всі інгредієнти в салатниці. Посипте кунжутним насінням, влийте кунжутне масло. Смачного!