Кіноа з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Кіноа з гарбузом - щось на кшталт ситного салату, який найкраще подавати теплим. Готується просто, а виходить ситно і смачно. Беріть на замітку!
Докладніше, як приготувати кіноа з гарбузом я розповім нижче. Гарбуз підійде як свіжа, так і заморожена. Якщо хочете зробити смак страви яскравіше - додайте оливки, маслини або в'ялені томати. Таке блюдо зручно брати з собою на роботу і навчання, тому що воно добре збалансовано за складом.
- Лобода - 60 грам
- Гарбуз - 150-200 грам
- Сир - 30 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Часниковий порошок - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Паростки гороху - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Гарбуз очистите від шкірки і наріжте на скибочки середнього розміру. Посипте скибочки часниковим порошком і італійськими травами. Запікайте 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Поставте каструлю з кіноа і водою на середній вогонь. Доведіть до кипіння, зменшіть температуру на мінімальну і варіть киноа 20 хвилин під кришкою.
Моркву натріть на крупній тертці, болгарської перець наріжте брусочками. Обсмажте овочі на середньому вогні до м'якості.
У великій мисці з'єднайте киноа і всі овочі. Додайте паростки гороху і тертий сир. Заправте оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком.
Кіноа з гарбузом готова, смачного!