Кіноа з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Набридло є на гарнір гречку і рис? Тоді купите киноа! Ця дуже корисна крупа ще й дуже просто готується. А також вона поєднується з різними овочами. Завжди можна спробувати що-небудь нове!
Сьогодні, наприклад, я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати кіноа з брокколі і мигдалем. Рецепт відноситься до вегетаріанського харчування і має в собі всі необхідні мікроелементи. Кашу можна їсти як повноцінне блюдо або подати до м'яса. Зверніть увагу на Піканто-кислу заправку, яку ми додамо.
- Лобода - 1, 5 склянки
- Брокколі - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вода - 3 склянки
- Мигдальні пелюстки - 75 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Заздалегідь відваріть киноа в воді по інструкції на упаковці.
2. В цей же час брокколі розберіть на суцвіття. Потім обсмажте їх на сковороді в маслі до м'якості разом з подрібненим часником.
3. Потім до брокколі вичавіть сік лимона. Перемішайте.
4. Тепер додайте готове киноа і горіхи.
5. В кінці додайте сіль за смаком. Смачного!