Рецепт Кіноа з баклажанами фото

Кіноа з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Баклажан , Крупи , Лобода
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лобода, мабуть, одна з кращих круп. Швидко готується, містить багато білка і поєднується з улюбленими овочами. У цьому рецепті я пропоную приготувати кіноа з баклажанами. Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати кіноа з баклажанами, я розповім нижче. Замість сиропу топінамбура можна взяти жменю родзинок, він додасть ту необхідну солодкість. Таке блюдо підійде для повноцінного обіду або гарніру на вечерю.

  • Лобода - 70 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Петрушка - 1/4 пучка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Топінамбур сироп - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
кіноа з баклажанами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кіноа з баклажанами - фото крок 2
Баклажан наріжте на широкі скибочки. Рясно посоліть і залиште на 20 хвилин.
кіноа з баклажанами - фото крок 3
Потім промийте баклажани в холодній воді, відіжміть і запечіть в духовці протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів.
кіноа з баклажанами - фото крок 4
Кіноа промийте кілька разів в холодній воді. Перекладіть в каструлю з чистою водою, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь на мінімальний. Варіть крупу 20 хвилин.
кіноа з баклажанами - фото крок 5
Моркву натріть на крупній тертці, часник пропустіть через прес. Обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору.
кіноа з баклажанами - фото крок 6
Soedinite лобода, морква і баклажани в великій мисці. Додайте крупно посіченою петрушку.
кіноа з баклажанами - фото крок 7
Заправте блюдо рослинним маслом і сиропом топінамбура. Посоліть за смаком і добре перемішайте.
кіноа з баклажанами - фото крок 8
Кіноа з баклажанами готова, смачного!

Схожі рецепти