Kimpab
(покроковий рецепт з фото)
Кімпаб - це корейські роли. На відміну від японських, в них не використовується сира риба. Зазвичай в такі роли додають свіжі або квашені овочі, омлет або морепродукти. Ділюся своїм рецептом!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати кімпаб. Пшеничну ковбасу можна замінити тофу. Рис для корейських ролів можна використовувати коричневий. У моєму рецепті не використовуються продукти тваринного походження, тому блюдо підходить для пісного і веганскої харчування. Спробуйте, виходить дуже смачно!
- Мал - 70 грам
- Морква - 50 грам
- Огірок - 50 грам
- Салатний лист - 1-2 штук
- Норі - 1 штука
- Пшенична ковбаса - 60 грам
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Рис промийте до прозорості. Перекладіть в каструлю, налийте води стільки, щоб вона покривала рис на 2 пальця. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь на мінімальний і варіть 15-20 хвилин.
Змішайте рисовий оцет, цукор і сіль. Влийте цю заправку в рис, коли він звариться.
Наріжте брусочками пшеничне ковбасу, морква і огірок натріть на тертці корейської. Салатні листя розділіть, скрутіть рулончиком.
Покладіть лист норі шорсткою стороною вгору. Викладіть рис, залишивши 2 см. Вільним.
У центр покладіть начинку.
Поверніть за допомогою циновки рол, змочіть порожній край водою, щоб він теж закріпився. Розріжте рол на 8 рівних частин.
Kimpab готовий, смачного!