Рецепт Kimpab фото

Kimpab
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Нори
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Роли

Кімпаб - це корейські роли. На відміну від японських, в них не використовується сира риба. Зазвичай в такі роли додають свіжі або квашені овочі, омлет або морепродукти. Ділюся своїм рецептом!

Нижче я розповім докладніше, як приготувати кімпаб. Пшеничну ковбасу можна замінити тофу. Рис для корейських ролів можна використовувати коричневий. У моєму рецепті не використовуються продукти тваринного походження, тому блюдо підходить для пісного і веганскої харчування. Спробуйте, виходить дуже смачно!

  • Мал - 70 грам
  • Морква - 50 грам
  • Огірок - 50 грам
  • Салатний лист - 1-2 штук
  • Норі - 1 штука
  • Пшенична ковбаса - 60 грам
  • Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
Kimpab - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
Kimpab - фото крок 2
Рис промийте до прозорості. Перекладіть в каструлю, налийте води стільки, щоб вона покривала рис на 2 пальця. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь на мінімальний і варіть 15-20 хвилин.
Kimpab - фото крок 3
Змішайте рисовий оцет, цукор і сіль. Влийте цю заправку в рис, коли він звариться.
Kimpab - фото крок 4
Наріжте брусочками пшеничне ковбасу, морква і огірок натріть на тертці корейської. Салатні листя розділіть, скрутіть рулончиком.
Kimpab - фото крок 5
Покладіть лист норі шорсткою стороною вгору. Викладіть рис, залишивши 2 см. Вільним.
Kimpab - фото крок 6
У центр покладіть начинку.
Kimpab - фото крок 7
Поверніть за допомогою циновки рол, змочіть порожній край водою, щоб він теж закріпився. Розріжте рол на 8 рівних частин.
Kimpab - фото крок 8
Kimpab готовий, смачного!

Схожі рецепти