Кайзершмаррн з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування кайзершмаррн з сиром відмінно підходить для романтичних вечерь або сніданків, - готувати просто і швидко, зате ніжний смак оцінять по достоїнству вже точно!
Цей простий рецепт кайзершмаррн з сиром дозволяє вам вдосконалити класику, як завгодно, - я, скажімо, соус порахував дуже рідким, і додатково ще гасила його на повільному вогні хвилин п'ять, - щоб був погустіше. І крім того, особисто мені в цьому рецепті приготування кайзершмаррн з сиром трохи не вистачало яскравих нюансів смаку, - тому подавала я його зі свіжими ягодами, або хоча б з варенням (в зиязикай час). Так що спробуйте, і я сподіваюся, цей класичний рецепт кайзершмаррн з сиром вам сподобається!
- Яйця - 3 штуки(2 шт. - для суфле, 1 шт. - для соусу)
- Борошно - 3 Ст. Ложки(2 ст. L. - в суфле, 1 ст.Л. - в соус)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 Склянка (половина - в суфле, половина - в вершках.)
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Сир - 4 Ст. Ложки(2 ст. L. - в суфле, 2 ст.Л. - в соус)
1. Білки двох яєць відділяємо від жовтків.
2. Білки разом з цукром збиваємо в густу піну.
3. Жовтки змішуємо з 2 ст.Л. Муки і 2 ст.Л. Сиру.
4. Додамо півсклянки молока, заважаємо до однорідності.
5. Вводимо в суміш збиті білки, перемішуємо, і відразу ж підсмажуємо на сковороді.
6. Смажимо наш кайзершмаррн з сиром, як омлет, - через п'ять хвилин перевертаємо і подрумяним з іншого боку. Знімаємо з вогню.
7. Займемося соусом. Решта яйця збиваємо з цукром до стану пишної піни.
8. Молоко кип'ятимо в каструльці з товстими стінками.
9. До яєчно-цукрової суміші домішуємо сир, борошно і крохмаль. Збиваємо і додаємо кип'ячене молоко. Заважаємо, - соус готовий!
10. Кайзершмаррн ріжемо невеликими порційними шматочками, і поливаємо соусом. Смачного!