Рецепт Картопляна ковбаса фото

Картопляна ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Картопляна ковбаса - оригінальний рецепт німецької кухні. Картопляна ковбаса є прекрасною альтернативою повсякденним м'ясних страв. З пивом - брат, як добре йде!

Картопляна ковбаса - дуже смачна страва, яке я вперше спробувала в Баварії. Через спеку мені не хотілося м'яса, і тут в меню я побачила картопляну ковбасу. По поверненню додому я перелопатила весь інтернет і знайшла цей простий рецепт картопляної ковбаси, правда був він на німецькій мові. Переклала і відразу ж спробувала приготувати. Дуже круте страва вийшла. Знаю, що щось подібне готують і в інших навколишніх країнах - Чехії, Польщі, Литві, Білорусі.

Раджу спробувати! Подавати картопляну ковбасу добре зі світлим пивом - в кращих німецьких традиціях

  • Терта картопля - 100 грам
  • Крем - 20 грам
  • Гриби - 50 грам
  • Шкварки - 20 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 20 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Свиняча кишка - - За смаком
  • Оливкова олія - - За смаком (для смаження)
  • Сіль, перець - - За смаком
картопляна ковбаса - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти
картопляна ковбаса - фото крок 2
На великій тертці натираємо сиру картоплю і цибулю.
картопляна ковбаса - фото крок 3
Нарізаємо невеликими довільними шматочками гриби. Нарізаємо кубиками цибулю.
картопляна ковбаса - фото крок 4
Кубиками нарізаємо сало.
картопляна ковбаса - фото крок 5
У сковорідку наливаємо масло і обсмажуємо в ньому цибулю.
картопляна ковбаса - фото крок 6
Потім додаємо сало. Обсмажуємо, гарненько перемішуючи.
картопляна ковбаса - фото крок 7
Додаємо гриби. Добре прожарюємо, не повинно залишитися рідини.
картопляна ковбаса - фото крок 8
Потім в картопляну масу додаємо сметану, яйце, борошно, тертий лук, а також зажарку з грибів, шкварок і цибулі. Все добре перешиваємо. Не забуваємо посолити і поперчити!
картопляна ковбаса - фото крок 9
Масою начиняє свинячі кишки і обсмажуємо ковбасу на сковорідці з усіх боків до золотистого кольору.
картопляна ковбаса - фото крок 10
Обсмажену ковбасу відправляємо в духовку, розігріту до 150 градусів на 30 хвилин.
картопляна ковбаса - фото крок 11
Готову картопляну ковбасу подаємо з зеленню і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти