Рецепт Картопля з м'ясом по-французьки фото

Картопля з м'ясом по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля, Свиняча вирізка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Блюдо просто чудове, так як не потрібно окремо готувати гарнір. Картопля під м'ясом виходить смачним і соковитим. Обов'язково запам'ятайте рецепт, як приготувати картоплю з м'ясом по-французьки.

Таке блюдо ідеально підійде для повсякденного обіду і для святкового столу. Ви економите багато часу замість того, щоб окремо готувати гарнір і м'ясо. А виходить смачно, ніжно і ситно.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 800 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 250 грам
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
картопля з м'ясом по-французьки - фото крок 1
1. Свинячу вирізку наріжте тонкими пластами товщиною близько 1, 5 см.
картопля з м'ясом по-французьки - фото крок 2
2. Накрийте м'ясо харчовою плівкою і відбийте молотком по обидва боки. Потім посоліть і поперчіть кожен шматок.
картопля з м'ясом по-французьки - фото крок 3
3. Картопля очистіть і наріжте тонкими пластинами. Додайте оливкову олію, сіль, перець.
картопля з м'ясом по-французьки - фото крок 4
4. Цибуля і помідори наріжте тонкими півкільцями.
картопля з м'ясом по-французьки - фото крок 5
5. У майонез видавити часник і додайте чорний перець. Перемішайте.
картопля з м'ясом по-французьки - фото крок 6
6. Форму змастіть оливковою олією. Викладайте шарами картоплю, м'ясо, цибуля і майонез. Чергуйте шари, а зверху викладіть помідори і присипте тертим сиром.
картопля з м'ясом по-французьки - фото крок 7
7. Випікайте 40 хвилин при температурі 200 градусів. Подавайте на стіл гарячим.

Схожі рецепти