Рецепт Картопля з бринзою запечений фото

Картопля з бринзою запечений
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Сир , Бринза
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Відмінне ситне блюдо, яке легко приготувати з мінімального набору продуктів на обід або на вечерю. Готується воно дуже швидко і без особливого клопоту, а виходить смачним, ароматним і корисним .

Опис приготування:

З улюбленої всіма картоплі можна приготувати дуже багато смачних страв. З деякими варто повозитися, а деякі не вимагають від вас особливих навичок і великого часу на приготування. Одне з таких простих і смачних страв я і пропоную вам приготувати. Прочитавши цей рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати картоплю з бринзою запечений. Я впевнена, що такий спосіб приготування картоплі вам дуже сподобається. Готуємо!

  • Картопля - 4 штуки (середнього розміру)
  • Бринза - 50 грам
  • Вершкове масло - 40-50 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Зелень кропу, петрушки - 20 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток
картопля з бринзою запечений - фото крок 1
Картопля будемо запікати в шкірці, тому ретельно вимиємо бульби.
картопля з бринзою запечений - фото крок 2
Зваримо картопля практично до готовності. Потім акуратно розрізати бульби до середини.
картопля з бринзою запечений - фото крок 3
Підготуємо начинку. Змішаємо вершкове масло, бринзу, подрібнений часник і зелень. Якщо бринза не надто солона, додамо сіль.
картопля з бринзою запечений - фото крок 4
Відрізаємо 4 шматка фольги, викладаємо на фольгу картоплину і заповнюємо розріз начинкою з бринзи.
картопля з бринзою запечений - фото крок 5
Наповнюємо кожен бульба і загортаємо в фольгу. Викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15-20.
картопля з бринзою запечений - фото крок 6
Хв 5 до закінчення часу розгортаємо картопля і даємо йому підрум'янитися. І гарячим подаємо до столу.

Схожі рецепти