Картопля з бринзою запечений
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне ситне блюдо, яке легко приготувати з мінімального набору продуктів на обід або на вечерю. Готується воно дуже швидко і без особливого клопоту, а виходить смачним, ароматним і корисним .
З улюбленої всіма картоплі можна приготувати дуже багато смачних страв. З деякими варто повозитися, а деякі не вимагають від вас особливих навичок і великого часу на приготування. Одне з таких простих і смачних страв я і пропоную вам приготувати. Прочитавши цей рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати картоплю з бринзою запечений. Я впевнена, що такий спосіб приготування картоплі вам дуже сподобається. Готуємо!
- Картопля - 4 штуки (середнього розміру)
- Бринза - 50 грам
- Вершкове масло - 40-50 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень кропу, петрушки - 20 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток
Картопля будемо запікати в шкірці, тому ретельно вимиємо бульби.
Зваримо картопля практично до готовності. Потім акуратно розрізати бульби до середини.
Підготуємо начинку. Змішаємо вершкове масло, бринзу, подрібнений часник і зелень. Якщо бринза не надто солона, додамо сіль.
Відрізаємо 4 шматка фольги, викладаємо на фольгу картоплину і заповнюємо розріз начинкою з бринзи.
Наповнюємо кожен бульба і загортаємо в фольгу. Викладаємо на деко і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15-20.
Хв 5 до закінчення часу розгортаємо картопля і даємо йому підрум'янитися. І гарячим подаємо до столу.