Картопля «Xasselbek»
(покроковий рецепт з фото)
Хассельбек - це шведська версія запеченого картоплі. Він виходить не тільки смачним, але і красивим. Тому підійде як гарнір для м'яса або курки на свято. Рецепт вам сподобається!
Важливо зауважити, що блюдо вийшов тільки з молодого невеликого бульби, адже очищати ми його не будемо. А фішкою стане яскравий смак, золотава скоринка і зовнішній вигляд, схожий на гармошку. Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати картоплю "хассельбек", щоб потім здивувати всіх своїх близьких.
- Картопля - 600 грам (молодий)
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль морська - За смаком
1. Картопля ретельно помийте. Потім надріжте бульби у вигляді гармошки з одного боку, другу не розрізаючи.
2. Потім розтопіть масло. Викладіть на деко картопля. Далі змастіть його маслом зверху, а також посипте сіллю.
3. Після цього відправте лист в духовку, розігріту до 180 градусів.
4. Випікайте картоплю протягом 30 хвилин. Подавайте блюдо з соусом або як гарнір. Смачного!