Картопля в рукаві з овочами
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я пропоную приготувати молоду картоплю з овочами в рукаві для запікання. Це просте, але неймовірно смачна страва обов'язково має вам сподобатися!
Докладніше, як приготувати картоплю в рукаві з овочами, я розповім нижче. У рецепті використовується молода картопля з тонкою шкіркою, але можна взяти звичайний і почистити його. З овочів ще можна додати кабачок, брокколі і цвітну капусту. Спеції вибирайте на свій смак. Картопля з овочами підійде як гарнір або як самостійну страву. Беріть рецепт на замітку!
- Картопля - 500-600 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Картоплю добре помийте, потім наріжте на скибочки середнього розміру.
Морква, червона цибуля і болгарський перець теж наріжте на скибочки.
Додайте до овочів з картоплею спеції і сіль, заправте маслом і лимонним соком.
Перемішайте все разом, затягніть пакет. Випікайте картоплю з овочами в духовці протягом 40 хвилин при температурі 185 градусів.
Картопля в рукаві з овочами готова, смачного!