Картопля по-монастирськи
(покроковий рецепт з фото)
Картопля по-монастирськи - це блюдо для пісних днів. Маленькі хитрощі - і звичайне, здавалося б, блюдо заграє новим смаком. Розповідаю, як приготувати картоплю по-монастирськи!
Рум'яний, з хрусткою підсмаженою скоринкою картопля - хто ж відязикаться від такої страви? Хочете дізнатися як приготувати картоплю по-монастирськи і урізноманітнити меню в пісні дні - читайте цей простий рецепт і готуйте:
1. Картоплю відварити в шкірці, охолодити і почистити.
2. Нарізати картоплю або кружечками або скибочками.
3. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
4. Злегка обсмажуємо на рослинному маслі картопля з цибулею хвилин 5.
5. Посипаємо борошном, спеціями і сіллю і обсмажуємо до утворення рум'яної хрусткої скоринки. Не забуваємо в процесі смаження перемішувати картопля!
Ось і всі справи Такий картопля по-монастирськи можна подавати як гарнір до чогось більш суттєвого, а можна і є без нічого, якщо у вас пост або розвантажувальний день. Смачного!
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Борошно - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Сухі пряні спеції - 1-2 Щепоток
1. Картоплю відварити в шкірці, охолодити і почистити.
2. Нарізати картоплю або кружечками або скибочками.
3. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
4. Злегка обсмажуємо на рослинному маслі картопля з цибулею хвилин 5.
5. Посипаємо борошном, спеціями і сіллю і обсмажуємо до утворення рум'яної хрусткої скоринки. Не забуваємо в процесі смаження перемішувати картопля!
Ось і всі справи Такий картопля по-монастирськи можна подавати як гарнір до чогось більш суттєвого, а можна і є без нічого, якщо у вас пост або розвантажувальний день. Смачного!