Картопля по-австралийски
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо неймовірно смачна страва з звичайної картоплі - картопля по-австралийски. Готується блюдо в два етапи, але процес все одно простий і швидкий, а результат дивовижний - рум'яний картопля.
Приготувати картоплю по-австралийски зможе кожен, спочатку бульби необхідно відварити, після розім'яти і запекти до рум'яної зі спеціями. Подавати до столу картопля по-австралийски можна з різними м'ясними стравами, птахом або рибою, також можна додати як соус, так і сметану, свіжу зелень і овочі. Приготуйте картопля по-австралийски, це дуже-дуже смачно!
- Картопля - 400 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Італійські трави - За смаком
Підготуйте бульби картоплі, вимийте їх добре за допомогою жорсткої щітки.
Відваріть картоплю майже до готовності, приблизно 12-15 хвилин.
Прогрійте духовку і підготуйте форму, змастіть рослинною олією. Перекладіть картоплю в форму, дає товкачем, яку використовуєте для приготування пюре.
Посипте картоплю спеціями, сіллю і перцем. Запікайте картопля 20 хвилин при 180 градусах.
Смачного!