Карпаччо з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати для своїх гостей справжнє італійське блюдо, тоді цей рецепт карпаччо з свинини то, що вам потрібно. Це відмінна закуска для будь-якого свята з доступних інгредієнтів.
У цьому простому рецепті карпаччо зі свинини я розповім вам, як з самих звичайних продуктів зробити відмінну закуску в італійській стилі. Взагалі, карпаччо прийнято готувати з яловичини або телятини, проте є і більш доступний варіант, але тут необхідно пам'ятати про одне, ви повинні бути повністю впевнені в якості використовуваного м'яса. Не забувайте, що хоч ми і будемо маринувати свинину, але все ж ніякої теплової обробки м'ясо проходити не буде, тому купуйте його тільки у самих надійних постачальників. В іншому, зробити карпаччо зі свинини в домашніх умовах простіше простого, і повірте мені, така закуска вже точно прикрасить будь-який святковий стіл.
- Свинина - 300 грам
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Рукола - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком