Рецепт Карпаччо з свинини фото

Карпаччо з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 2
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Хочете приготувати для своїх гостей справжнє італійське блюдо, тоді цей рецепт карпаччо з свинини то, що вам потрібно. Це відмінна закуска для будь-якого свята з доступних інгредієнтів.


Опис приготування:

У цьому простому рецепті карпаччо зі свинини я розповім вам, як з самих звичайних продуктів зробити відмінну закуску в італійській стилі. Взагалі, карпаччо прийнято готувати з яловичини або телятини, проте є і більш доступний варіант, але тут необхідно пам'ятати про одне, ви повинні бути повністю впевнені в якості використовуваного м'яса. Не забувайте, що хоч ми і будемо маринувати свинину, але все ж ніякої теплової обробки м'ясо проходити не буде, тому купуйте його тільки у самих надійних постачальників. В іншому, зробити карпаччо зі свинини в домашніх умовах простіше простого, і повірте мені, така закуска вже точно прикрасить будь-який святковий стіл.

  • Свинина - 300 грам
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Рукола - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
карпаччо з свинини - фото крок 1
Для початку ми загортаємо шматок свинини в харчову плівку і відправляємо в морозильну камеру. Коли м'ясо замерзне, витягаємо його і нарізаємо дуже тонко, чим тонше, тим краще.
карпаччо з свинини - фото крок 2
Викладаємо м'ясо в миску, заливаємо оливковою олією, солимо і перчимо до смаку. Ми залишаємо свинину в цьому маринаді на добу (в холодильнику).
карпаччо з свинини - фото крок 3
Потім викладаємо шматочки м'яса на тарілку і прикрашаємо руколою, подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти