«Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)
Всього кілька інгредієнтів можуть створити справжній шедевр. До вашої уваги - рецепт, як приготувати «карбонара». Смачне, ситне і поживне блюдо, яке відмінно підходить на кожен день.
З представлених інгредієнтів виходить 2 порції, а якщо вам потрібно більше, то збільште кількість інгредієнтів. Класична "карбонара" готується з беконом (його різновидами), пармезаном і оливковою олією. До столу страву подають обов'язково гарячим.
- Жовтки - 3 штуки
- Пармезан - 60 грам
- Тунець - 150 грам
- Спагеті - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1
Великі жовтки перекладіть в миску. 40 грам пармезану натріть на дрібній тертці і додайте до жовтків, сіль і poperčite, потім перемішайте.
2
Ображати тверду шкірку панчетти і наріжте м'ясо невеликими кубиками.
3
Відваріть спагетті практично до готовності в підсоленій воді з додаванням оливкової олії.
4
Шкірку викладіть на сковороду і розігрійте, очистіть часник і наріжте його крупно, додайте в сковороду, потім покладіть панчетту і готуйте 4 хвилини.
5
Видаліть часник і шкурку зі сковороди, викладіть спагетті, перемішайте і приберіть каструлю з вогню.
6
Влийте трохи води, в якій варили спагеті, перемішайте і заправте сіллю, перцем. Додайте яєчну суміш з пармезаном і ще раз перемішайте.
7
До столу блюдо подавайте гарячим, посипавши його тертим пармезаном.