Рецепт «Карбонара» фото

«Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Макарони, Яйця, Бекон, Пармезан
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби, Карбонара

Всього кілька інгредієнтів можуть створити справжній шедевр. До вашої уваги - рецепт, як приготувати «карбонара». Смачне, ситне і поживне блюдо, яке відмінно підходить на кожен день.

З представлених інгредієнтів виходить 2 порції, а якщо вам потрібно більше, то збільште кількість інгредієнтів. Класична "карбонара" готується з беконом (його різновидами), пармезаном і оливковою олією. До столу страву подають обов'язково гарячим.

  • Жовтки - 3 штуки
  • Пармезан - 60 грам
  • Тунець - 150 грам
  • Спагеті - 200 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
1
Великі жовтки перекладіть в миску. 40 грам пармезану натріть на дрібній тертці і додайте до жовтків, сіль і poperčite, потім перемішайте.
2
Ображати тверду шкірку панчетти і наріжте м'ясо невеликими кубиками.
3
Відваріть спагетті практично до готовності в підсоленій воді з додаванням оливкової олії.
4
Шкірку викладіть на сковороду і розігрійте, очистіть часник і наріжте його крупно, додайте в сковороду, потім покладіть панчетту і готуйте 4 хвилини.
5
Видаліть часник і шкурку зі сковороди, викладіть спагетті, перемішайте і приберіть каструлю з вогню.
6
Влийте трохи води, в якій варили спагеті, перемішайте і заправте сіллю, перцем. Додайте яєчну суміш з пармезаном і ще раз перемішайте.
7
До столу блюдо подавайте гарячим, посипавши його тертим пармезаном.

Схожі рецепти