Рецепт Каннеллоні з індичкою фото

Каннеллоні з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Індичка , Птах , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування каннеллони з індичкою - для вас! Якщо ви ще не готували це блюдо, не лякайтесь - методика готування вкрай проста, і новачок впорається без праці. Смачно, ситно і смачно!

Опис приготування:

Цей простий рецепт каннеллони з індичкою - для вас! Виходить дуже ніжне, але в той же час вельми"важке" і ситне блюдо - наїсться і однією порцією можна"до відвалу" ! Сама начинка тут виходить дуже делікатній на смак і соковитою - базилік надає індичці небаченої соковитості, так що сухим це блюдо точно не виявиться. Всім любителям італійської кухні спробувати це блюдо я настійно рекомендую!

  • Каннелони - 400 грам
  • Філе індички - 500 грам (або 350-400 грам готового фаршу)
  • Базилік - 0.5 пучка
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 склянки (можна замінити сметаною або вершками)
  • Спеції - За смаком
  • Сир тертий - За смаком
каннеллоні з індичкою - фото крок 1
1. Каннелоні відваримо в киплячій підсоленій воді до напівготовності. Варяться вони, як і звичайні макарони, нічого складного немає.
каннеллоні з індичкою - фото крок 2
2. Тим часом філе пропускаємо через м'ясорубку або блендер, змішаємо з подрібненим базиліком (пару гілочок залиште цілими для прикраси), яйцем і спеціями. Перемішаємо до однорідності, і наповнюємо полусваренную, але ще тугі трубочки. Викладаємо у форму для запікання.
каннеллоні з індичкою - фото крок 3
3. Окремо на плиті в сотейнику розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому муку, поки вона не стане рудою, і вливаємо молоко. На маленькому вогні доводимо до кипіння, чекаємо, поки трохи загусне, і заливаємо каннеллони. Зверху посипаємо тертим сиром і прикрашаємо базиліком. Запікаємо півгодини при 180 градусах в духовці. Готово!

Схожі рецепти