Каннеллоні з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування каннеллони з індичкою - для вас! Якщо ви ще не готували це блюдо, не лякайтесь - методика готування вкрай проста, і новачок впорається без праці. Смачно, ситно і смачно!
Цей простий рецепт каннеллони з індичкою - для вас! Виходить дуже ніжне, але в той же час вельми "важке" і ситне блюдо - наїсться і однією порцією можна "до відвалу"! Сама начинка тут виходить дуже делікатній на смак і соковитою - базилік надає індичці небаченої соковитості, так що сухим це блюдо точно не виявиться. Всім любителям італійської кухні спробувати це блюдо я настійно рекомендую!
- Каннелони - 400 грам
- Філе індички - 500 грам (або 350-400 грам готового фаршу)
- Базилік - 0.5 пучка
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 2 склянки (можна замінити сметаною або вершками)
- Спеції - За смаком
- Сир тертий - За смаком

1. Каннелоні відваримо в киплячій підсоленій воді до напівготовності. Варяться вони, як і звичайні макарони, нічого складного немає.

2. Тим часом філе пропускаємо через м'ясорубку або блендер, змішаємо з подрібненим базиліком (пару гілочок залиште цілими для прикраси), яйцем і спеціями. Перемішаємо до однорідності, і наповнюємо полусваренную, але ще тугі трубочки. Викладаємо у форму для запікання.

3. Окремо на плиті в сотейнику розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому муку, поки вона не стане рудою, і вливаємо молоко. На маленькому вогні доводимо до кипіння, чекаємо, поки трохи загусне, і заливаємо каннеллони. Зверху посипаємо тертим сиром і прикрашаємо базиліком. Запікаємо півгодини при 180 градусах в духовці. Готово!