Каннеллоні з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня вже давно завоювала наші серця. Це завжди ситні блюда, в які додаються пікантні ноти, і все це доповнюється хорошою порцією тертого сиру. Мій рецепт не виняток.
Трохи нижче для вас я представила покроковий рецепт, як приготувати каннеллони з брокколі. І як би загадково не звучало назва цього гарячого, але воно навіть нам знайоме. Адже каннеллони - це великі макарони у вигляді трубочок, які фарширують. Далі їх зазвичай запікають у духовці під сиром.
- Брокколі - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Каннеллоні - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Брокколі помийте і розберіть на суцвіття. Гриби також помийте і наріжте. Chesnok чисті і пропозиції. У сковороді розігрійте масло і обсмажте часник (протягом трьох хвилин).
Приберіть часник зі сковороди, а замість нього покладіть брокколі і гриби. Смажте їх до напівготовності, посолити і поперчити. Потім остудіть блюдо, додайте в нього половину натертого сир, перемішайте.