Рецепт Каннеллоні з брокколі фото

Каннеллоні з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Брокколі, Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Італійська кухня вже давно завоювала наші серця. Це завжди ситні блюда, в які додаються пікантні ноти, і все це доповнюється хорошою порцією тертого сиру. Мій рецепт не виняток.

Трохи нижче для вас я представила покроковий рецепт, як приготувати каннеллони з брокколі. І як би загадково не звучало назва цього гарячого, але воно навіть нам знайоме. Адже каннеллони - це великі макарони у вигляді трубочок, які фарширують. Далі їх зазвичай запікають у духовці під сиром.

  • Брокколі - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Каннеллоні - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
каннеллоні з брокколі - фото крок 1
Брокколі помийте і розберіть на суцвіття. Гриби також помийте і наріжте. Chesnok чисті і пропозиції. У сковороді розігрійте масло і обсмажте часник (протягом трьох хвилин).
каннеллоні з брокколі - фото крок 2
Приберіть часник зі сковороди, а замість нього покладіть брокколі і гриби. Смажте їх до напівготовності, посолити і поперчити. Потім остудіть блюдо, додайте в нього половину натертого сир, перемішайте.

Схожі рецепти