Каннеллоні солодкі
(покроковий рецепт з фото)
Макарони на десерт? Немає нічого неможливого, особливо якщо використовувати простий рецепт каннеллони солодких з сиром і ягодами. Це відмінний варіант смачного ласощі для дітей і дорослих.
По суті, рецепт приготування каннеллони солодких зовсім небагато відрізняється від класичного варіанту.
1. Насамперед необхідно зайнятися начинкою. Для цього протерти сир через сито і з'єднати з цукром.
2. Полуницю вимити, обсушити, видалити хвостики і нарізати на 4-6 частин, в залежності від розміру.
3. Жменя ягід відкласти в окрему мисочку і додати трохи цукру. За допомогою вилки або толкушки для картоплі розім'яти полуницю.
4. У сир додати ягоди і вбити 2 яйця. Все ретельно перемішати. Якщо начинка виходить занадто рідкою, можна додати пару ложок манної крупи.
5. Отриманою начинкою нафарширувати каннеллони і викласти у жароміцних форму, змащену вершковим маслом.
6. Сметану з'єднати з полуничним сиропом і ретельно перемішати. При бажанні каннеллони солодкі в домашніх умовах можна зробити з найрізноманітнішими ягідними сиропами за смаком.
7. Отриманим соусом залити каннеллони і, накривши форму фольгою, відправити в розігріту духовку.
8. Хвилин через 20 фольгу можна зняти і довести страву до апетитної скориночки.
- Каннеллоні - 10 штук
- Полуниця - 1 Склянка
- Крем - 100 грам
- Сир - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 50-100 грам
1. Насамперед необхідно зайнятися начинкою. Для цього протерти сир через сито і з'єднати з цукром.
2. Полуницю вимити, обсушити, видалити хвостики і нарізати на 4-6 частин, в залежності від розміру.
3. Жменя ягід відкласти в окрему мисочку і додати трохи цукру. За допомогою вилки або толкушки для картоплі розім'яти полуницю.
4. У сир додати ягоди і вбити 2 яйця. Все ретельно перемішати. Якщо начинка виходить занадто рідкою, можна додати пару ложок манної крупи.
5. Отриманою начинкою нафарширувати каннеллони і викласти у жароміцних форму, змащену вершковим маслом.
6. Сметану з'єднати з полуничним сиропом і ретельно перемішати. При бажанні каннеллони солодкі в домашніх умовах можна зробити з найрізноманітнішими ягідними сиропами за смаком.
7. Отриманим соусом залити каннеллони і, накривши форму фольгою, відправити в розігріту духовку.
8. Хвилин через 20 фольгу можна зняти і довести страву до апетитної скориночки.