Рецепт Каннеллоні солодкі фото

Каннеллоні солодкі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.

Макарони на десерт? Немає нічого неможливого, особливо якщо використовувати простий рецепт каннеллони солодких з сиром і ягодами. Це відмінний варіант смачного ласощі для дітей і дорослих.

Опис приготування:

По суті, рецепт приготування каннеллони солодких зовсім небагато відрізняється від класичного варіанту.

1. Насамперед необхідно зайнятися начинкою. Для цього протерти сир через сито і з'єднати з цукром.

2. Полуницю вимити, обсушити, видалити хвостики і нарізати на 4-6 частин, в залежності від розміру.

3. Жменя ягід відкласти в окрему мисочку і додати трохи цукру. За допомогою вилки або толкушки для картоплі розім'яти полуницю.

4. У сир додати ягоди і вбити 2 яйця. Все ретельно перемішати. Якщо начинка виходить занадто рідкою, можна додати пару ложок манної крупи.

5. Отриманою начинкою нафарширувати каннеллони і викласти у жароміцних форму, змащену вершковим маслом.

6. Сметану з'єднати з полуничним сиропом і ретельно перемішати. При бажанні каннеллони солодкі в домашніх умовах можна зробити з найрізноманітнішими ягідними сиропами за смаком.

7. Отриманим соусом залити каннеллони і, накривши форму фольгою, відправити в розігріту духовку.

8. Хвилин через 20 фольгу можна зняти і довести страву до апетитної скориночки.

  • Каннеллоні - 10 штук
  • Полуниця - 1 Склянка
  • Крем - 100 грам
  • Сир - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 50-100 грам
По суті, рецепт приготування каннеллони солодких зовсім небагато відрізняється від класичного варіанту.

1. Насамперед необхідно зайнятися начинкою. Для цього протерти сир через сито і з'єднати з цукром.

2. Полуницю вимити, обсушити, видалити хвостики і нарізати на 4-6 частин, в залежності від розміру.

3. Жменя ягід відкласти в окрему мисочку і додати трохи цукру. За допомогою вилки або толкушки для картоплі розім'яти полуницю.

4. У сир додати ягоди і вбити 2 яйця. Все ретельно перемішати. Якщо начинка виходить занадто рідкою, можна додати пару ложок манної крупи.

5. Отриманою начинкою нафарширувати каннеллони і викласти у жароміцних форму, змащену вершковим маслом.

6. Сметану з'єднати з полуничним сиропом і ретельно перемішати. При бажанні каннеллони солодкі в домашніх умовах можна зробити з найрізноманітнішими ягідними сиропами за смаком.

7. Отриманим соусом залити каннеллони і, накривши форму фольгою, відправити в розігріту духовку.

8. Хвилин через 20 фольгу можна зняти і довести страву до апетитної скориночки.

Схожі рецепти