Рецепт Камбала з печерицями фото

Камбала з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Гриби
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Простий і в той же час вишуканий рецепт чудового рибного блюда з печерицями. Палтус з gribami - блюдо досить легке, що не містить багато калорій. Добре поєднується з будь-яким гарніром!

Перед вами - простий рецепт приготування камбали з печерицями в домашніх умовах. Блюдо дуже легке, і цілком підійде тим, хто стежить за своєю фігурою і правильним харчуванням. На гарнір можна відварити макарони або картопляне пюре. Хай щастить!

  • Борсатися - 100 грам
  • Печериці - 40 грам
  • Білі гриби - 20 грам
  • Редис - 20 грам
  • Вершкове масло - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Бульйон курячий - 1/2 склянки
камбала з печерицями - фото крок 1
Розтопіть на сковороді трохи вершкового масла. Промийте і поріжте на шматочки редис. Перекладіть його на сковороду і обсмажте кілька хвилин.
камбала з печерицями - фото крок 2
Шматки камбали присипте сіллю, перцем і будь-якими спеціями.
камбала з печерицями - фото крок 3
Всі гриби промийте і поріжте пластинками. Додайте печериці та білі гриби на сковороду. Обсмажуйте разом, поки не випарується волога.
камбала з печерицями - фото крок 4
Паралельно, на іншій сковороді, обсмажуємо на рослинному маслі шматочки камбали. Смажити з двох сторін.
камбала з печерицями - фото крок 5
До редиску і грибам вливаємо півсклянки бульйону. Готуємо ще 5-7 хвилин.
камбала з печерицями - фото крок 6
Викладаємо на тарілку будь-який гарнір. Поливаємо соусом. Зверху розкладаємо гриби, редис і смажену камбалу. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти