Камбала з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Простий і в той же час вишуканий рецепт чудового рибного блюда з печерицями. Палтус з gribami - блюдо досить легке, що не містить багато калорій. Добре поєднується з будь-яким гарніром!
Перед вами - простий рецепт приготування камбали з печерицями в домашніх умовах. Блюдо дуже легке, і цілком підійде тим, хто стежить за своєю фігурою і правильним харчуванням. На гарнір можна відварити макарони або картопляне пюре. Хай щастить!
- Борсатися - 100 грам
- Печериці - 40 грам
- Білі гриби - 20 грам
- Редис - 20 грам
- Вершкове масло - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Бульйон курячий - 1/2 склянки
Розтопіть на сковороді трохи вершкового масла. Промийте і поріжте на шматочки редис. Перекладіть його на сковороду і обсмажте кілька хвилин.
Шматки камбали присипте сіллю, перцем і будь-якими спеціями.
Всі гриби промийте і поріжте пластинками. Додайте печериці та білі гриби на сковороду. Обсмажуйте разом, поки не випарується волога.
Паралельно, на іншій сковороді, обсмажуємо на рослинному маслі шматочки камбали. Смажити з двох сторін.
До редиску і грибам вливаємо півсклянки бульйону. Готуємо ще 5-7 хвилин.
Викладаємо на тарілку будь-який гарнір. Поливаємо соусом. Зверху розкладаємо гриби, редис і смажену камбалу. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню. Смачного!