Качка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Качку дуже люблять готувати в Китаї. Є багато рецептів гарячих страв і закусок на азіатський стиль. Звичайно, цю птицю виходить купити не часто, але якщо ви це зробите, то спробуйте цей варіант.
Для цього гарячого страви не треба запасатися великою кількістю часу. Все буде смажитися на сковороді. Гриби можна вибрати будь-які, в складі використані сурмачі. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати качку з грибами. Природно, що ми будемо робити приголомшливий соус для неймовірного смаку.
- Качина грудка - 2 штуки
- Гриби - 450 грам
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Luk-salotų - 1 штука
- Бульйон м'ясний - 170 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Гриби промийте, обсушити і наріжте тонкими слайсами.
Обсмажте гриби в розігрітій олії до золотистого кольору. На це піде 10-25 хвилин. Для аромату додайте чебрець.
Грудку наріжте шматочками. Промийте їх, обсушити, потім змастіть сіллю, перцем і листочками чебрецю. Обсмажте качку 2-4 хвилини з обох сторін на сильному вогні в маслі.
В кінці зробіть соус. На сильному вогні в олії обсмажте подрібнену цибулю з часником. Потім влийте коньяк. Трохи остудіть. Потім додайте бульйон і кип'ятіть все 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. Подавайте блюдо, поклавши спочатку гриби, зверху качку, і все залийте соусом. Смачного!