Качка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Качку дуже люблять готувати в Китаї. Є багато рецептів гарячих страв і закусок на азіатський стиль. Звичайно, цю птицю виходить купити не часто, але якщо ви це зробите, то спробуйте цей варіант.
Опис приготування:
Для цього гарячого страви не треба запасатися великою кількістю часу. Все буде смажитися на сковороді. Гриби можна вибрати будь-які, в складі використані сурмачі. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати качку з грибами. Природно, що ми будемо робити приголомшливий соус для неймовірного смаку.
- Качина грудка - 2 штуки
- Гриби - 450 грам
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Luk-salotų - 1 штука
- Бульйон м'ясний - 170 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Гриби промийте, обсушити і наріжте тонкими слайсами.
Обсмажте гриби в розігрітій олії до золотистого кольору. На це піде 10-25 хвилин. Для аромату додайте чебрець.
Грудку наріжте шматочками. Промийте їх, обсушити, потім змастіть сіллю, перцем і листочками чебрецю. Обсмажте качку 2-4 хвилини з обох сторін на сильному вогні в маслі.
В кінці зробіть соус. На сильному вогні в олії обсмажте подрібнену цибулю з часником. Потім влийте коньяк. Трохи остудіть. Потім додайте бульйон і кип'ятіть все 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. Подавайте блюдо, поклавши спочатку гриби, зверху качку, і все залийте соусом. Смачного!