Рецепт Качка з грибами фото

Качка з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Гриби , Качка , Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Качку дуже люблять готувати в Китаї. Є багато рецептів гарячих страв і закусок на азіатський стиль. Звичайно, цю птицю виходить купити не часто, але якщо ви це зробите, то спробуйте цей варіант.

Опис приготування:

Для цього гарячого страви не треба запасатися великою кількістю часу. Все буде смажитися на сковороді. Гриби можна вибрати будь-які, в складі використані сурмачі. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати качку з грибами. Природно, що ми будемо робити приголомшливий соус для неймовірного смаку.

  • Качина грудка - 2 штуки
  • Гриби - 450 грам
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Бульйон м'ясний - 170 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
качка з грибами - фото крок 1
Гриби промийте, обсушити і наріжте тонкими слайсами.
качка з грибами - фото крок 2
Обсмажте гриби в розігрітій олії до золотистого кольору. На це піде 10-25 хвилин. Для аромату додайте чебрець.
качка з грибами - фото крок 3
Грудку наріжте шматочками. Промийте їх, обсушити, потім змастіть сіллю, перцем і листочками чебрецю. Обсмажте качку 2-4 хвилини з обох сторін на сильному вогні в маслі.
качка з грибами - фото крок 4
В кінці зробіть соус. На сильному вогні в олії обсмажте подрібнену цибулю з часником. Потім влийте коньяк. Трохи остудіть. Потім додайте бульйон і кип'ятіть все 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. Подавайте блюдо, поклавши спочатку гриби, зверху качку, і все залийте соусом. Смачного!

Схожі рецепти