Качка в пряної глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Качка - птах з червоним, дуже смачним м'ясом. У цій пташки м'ясо жорстке, і щоб перетворити її в кулінарний шедевр, її потрібно правильно приготувати. Пропоную простий рецепт качки в пряної глазурі.
Якщо ви вирішили приготувати качку до святкового столу, то цей рецепт - то що потрібно. Качка в пряної глазурі - це дуже святкове і ошатне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цю птицю з красивою золотистою скоринкою. Качка гаситься в пряному соусі, а вже потім отримуємо красиву скориночку за допомогою медової глазурі в духовці. За рахунок тривалого гасіння в провині і оцті з імбиром, м'ясо качечки виходить дуже ніжним і насиченим на смак. Вино, оцет і імбир дуже пом'якшують м'ясо, ріжеться така качка з допомогою звичайного столового ножа. Перед подачею дайте блюду відпочити хвилин 15-20 - і можна пригощатися!
- Качка - 1 штука
- Раститель масло - 1 Ст. Ложка
- Часник - 6 зубчиків
- Імбир - 30 грам
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Біле вино - 1/2 склянки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Чорний перець - 12 штук (горошок)
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
- Вода - 4 склянки
- Мед - 1 Чайна ложка