Рецепт Качка в фользі фото

Качка в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вирішили запекти ароматну качку у фользі в духовці? Скористайтеся даними рецептом і приготуйте це чудове блюдо! Качка виходить ніжною, соковитою і дуже смачною! Підійде на святковий стіл!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування качки в фользі. Випатрану і очищену качку маринуємо в суміші з гірчиці, оливкового масла, солі і перцю. Ми залишаємо на 1 годину мінімум, краще - на ніч. Потім загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці. На гарнір підійде картопляне пюре або рис.

Гарного вам дня!

  • Качка - 1 штука
  • Масло оливкове - За смаком
  • Гірчичний - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
качка в фользі - фото крок 1
Ретельно промиваємо випотрошену качку від забруднень. Обсушити паперовим рушником. Ножем обрізаємо крила.
качка в фользі - фото крок 2
Змішайте гірчицю, оливкова олія, сіль і перець. Отриманою сумішшю ретельно змащуємо качку. Ми залишаємо маринуватися на 1 час. Потім загортаємо нашу качку в фольгу і відправляємо запікатися в духовку. Температура 180 градусів, запікаємо приблизно 90 хвилин, до красивої рум'яної скоринки. Готовність перевіряється дуже легко. Просто проткніть качку ножем, якщо сік прозорий - качка готова!
качка в фользі - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти