Качка в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Вирішили запекти ароматну качку у фользі в духовці? Скористайтеся даними рецептом і приготуйте це чудове блюдо! Качка виходить ніжною, соковитою і дуже смачною! Підійде на святковий стіл!
До вашої уваги - простий рецепт приготування качки в фользі. Випатрану і очищену качку маринуємо в суміші з гірчиці, оливкового масла, солі і перцю. Ми залишаємо на 1 годину мінімум, краще - на ніч. Потім загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці. На гарнір підійде картопляне пюре або рис.
Гарного вам дня!
- Качка - 1 штука
- Масло оливкове - За смаком
- Гірчичний - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Ретельно промиваємо випотрошену качку від забруднень. Обсушити паперовим рушником. Ножем обрізаємо крила.
Змішайте гірчицю, оливкова олія, сіль і перець. Отриманою сумішшю ретельно змащуємо качку. Ми залишаємо маринуватися на 1 час. Потім загортаємо нашу качку в фольгу і відправляємо запікатися в духовку. Температура 180 градусів, запікаємо приблизно 90 хвилин, до красивої рум'яної скоринки. Готовність перевіряється дуже легко. Просто проткніть качку ножем, якщо сік прозорий - качка готова!
Смачного!