Рецепт Качка в апельсиновому соусі фото

Качка в апельсиновому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Качка, Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви

Ця страва прийшло до нас зі скарбнички французьких кухарів. Чудова, смачне, насичене блюдо. М'ясо виходить дуже ніжним і м'яким. Пробуйте!

Ця страва точно сподобається вам. Змішайте апельсиновий сік, бульйон, вино і цедру апельсина, доведіть до кипіння і проваріть до загустіння. М'ясо натріть сіллю і перцем і обсмажте, полийте його соєвим соусом і дайте хвилин 10 постояти. Потім поріжте на шматки, покладіть в апельсиновий соус і прогрійте протягом 10-15 хвилин. На стіл подавайте відразу ж з овочами, і свіжою зеленню. Смачного!

  • Біле вино - 145 грам
  • Курячий бульйон - 145 грам
  • Качина грудка - 2 штуки
  • Апельсин - 4 штуки
  • Соєвий соус - 8 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
качка в апельсиновому соусі - фото крок 1
Натріть качине м'ясо сіллю і перцем.
качка в апельсиновому соусі - фото крок 2
У сковороді змішайте апельсиновий сік, бульйон, вино і цедру апельсина. Доведіть до кипіння і трохи проваріть на слабкому вогні до загусання. Цедру візьміть з 4-х апельсинів, а сік з 2-х.
качка в апельсиновому соусі - фото крок 3
Качку обсмажте на сковороді протягом 10-12 хвилин. Потім злийте жир і полийте м'ясо соєвим соусом. Залиште на 10 хвилин просочитися.
качка в апельсиновому соусі - фото крок 4
Потім поріжте качку великими шматками, покладіть в апельсиновий соус і прогрійте протягом 10-15 хвилин. На стіл подавайте відразу ж з овочами, і свіжою зеленню.

Схожі рецепти