Качка на пару
(покроковий рецепт з фото)
Всі звикли, що качку потрібно запікати з яблуками в духовці. І це, безперечно, шалено смачно. Але сьогодні я хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати качку на пару. Вам точно сподобається!
Тут ви знайдете рецепт, як приготувати качку на пару. Це як раз той варіант, як приготувати далеко не дієтичне м'ясо найбільш корисним способом - на пару. Якщо ви сумніваєтеся в смаку страви, поспішаю вас запевнити, виходить дуже смачно! У маринад можна додати будь-які спеції за смаком.
- Качка - 350 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти. Качку промийте під проточною водою і обсушити.
Частини качки посоліть і натріть гірчицею. Часник наріжте тонкими пластинами і покладіть в миску до качці. Накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 1-2 годину.
Частини качки перекладіть на фольгу і замотайте так, щоб місце з'єднання країв фольги було зверху (щоб сік не витікав).
Покладіть качку в фольгу в пароварку (я використовую спеціальну поставку для варіння на пару в мультиварці), включите відповідний режим і готуйте протягом 40-60 хвилин.
Качка готова!
Подавайте качку на пару з будь-яким гарніром, у мене варіант з картопляним пюре. Смачного!