Рецепт Кабачки, запечені з грибами фото

Кабачки, запечені з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як приготувати кабачки, запечені з грибами за класичною схемою, але з новими доповненнями. Спробуйте замість печериць взяти лісові гриби, а замість звичного сиру - копчений! смачно!

Опис приготування:

Цей простий рецепт кабачків, запечених з грибами, - відмінний варіант для тих, хто хоче порадувати домочадців чимось новеньким. Копчений сир доповнює смак і аромат лісових грибів, так що блюдо вийде не тільки смачне, але і ароматне!

  • Кабачки - 2 штуки (чим більше, тим краще.)
  • Гриби білі - 100 грам
  • Підберезники - 100 грам (можна використовувати будь-які лісові гриби.)
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Сир копчений - 100 грам
кабачки, запечені з грибами - фото крок 1
1. Кабачки миємо й розрізаємо вздовж. З кожної половинки ложкою або ножем дістаємо м'якоть, щоб вийшли"човники" . Натираємо сіллю і спеціями і викладаємо у форму для запікання.
кабачки, запечені з грибами - фото крок 2
2. Гриби відварюємо до напівготовності в підсоленій воді і потім обсмажуємо на сковороді разом з залишилася м'якоттю кабачків і подрібненою цибулею. Спеції та масло - за смаком. Фаршируємо човники.
кабачки, запечені з грибами - фото крок 3
3. Копчений сир у нас продається у вигляді косички. Ретельно його подрібнити і посипаємо зверху. Запікаємо півгодини або 40 хвилин (в залежності від потужності духовки). Нарізаємо наші кабачки шматочками і подаємо!

Схожі рецепти