Кабачки, запечені з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати кабачки, запечені з грибами за класичною схемою, але з новими доповненнями. Спробуйте замість печериць взяти лісові гриби, а замість звичного сиру - копчений! смачно!
Цей простий рецепт кабачків, запечених з грибами, - відмінний варіант для тих, хто хоче порадувати домочадців чимось новеньким. Копчений сир доповнює смак і аромат лісових грибів, так що блюдо вийде не тільки смачне, але і ароматне!
- Кабачки - 2 штуки (чим більше, тим краще.)
- Гриби білі - 100 грам
- Підберезники - 100 грам (можна використовувати будь-які лісові гриби.)
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сир копчений - 100 грам
1. Кабачки миємо й розрізаємо вздовж. З кожної половинки ложкою або ножем дістаємо м'якоть, щоб вийшли "човники" . Натираємо сіллю і спеціями і викладаємо у форму для запікання.
2. Гриби відварюємо до напівготовності в підсоленій воді і потім обсмажуємо на сковороді разом з залишилася м'якоттю кабачків і подрібненою цибулею. Спеції та масло - за смаком. Фаршируємо човники.
3. Копчений сир у нас продається у вигляді косички. Ретельно його подрібнити і посипаємо зверху. Запікаємо півгодини або 40 хвилин (в залежності від потужності духовки). Нарізаємо наші кабачки шматочками і подаємо!