Кабачки в воке
(покроковий рецепт з фото)
Смачна закуска з кабачків, ароматна і гостра. Готується з мінімальними витратами часу, сил і грошей.
Смачне і недороге блюдо для любителів овочів. Гострі і ароматні шматочки кабачків підійдуть до будь-якого м'ясної страви, можуть бути самостійною закускою або основою для теплого салату. Розповідаю, як приготувати кабачки в воке.
1. Нарізати кабачок великими скибочками. Скласти в глибоку миску.
2. Додаємо до кабачків подрібнений часник, сіль, сухі трави і дрібно нарізаний перець. Перемішуємо і відставляємо маринуватися хвилин 15. За цей час можна пару раз перемішати кабачки, так як весь сік буде накопичуватися на дні миски.
3. Нагріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо в ньому кабачки невеликими порціями хвилини по 3-4. Перемішуємо практично постійно!
Перед подачею на стіл можна посипати сиром.
Таке блюдо подавайте і тим, хто дотримується дієти і вирішив скинути зайву вагу. Готуйте на вечерю овочі і кілограми підуть. До того ж, це дуже корисно.
Приємного апетиту і удачі в приготуванні!
- Кабачок - 500 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець чилі - 0, 5 штуки
- Суміш сухих італійських трав - 2 щіпки
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Нарізати кабачок великими скибочками. Скласти в глибоку миску.
2. Додаємо до кабачків подрібнений часник, сіль, сухі трави і дрібно нарізаний перець. Перемішуємо і відставляємо маринуватися хвилин 15. За цей час можна пару раз перемішати кабачки, так як весь сік буде накопичуватися на дні миски.
3. Нагріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо в ньому кабачки невеликими порціями хвилини по 3-4. Перемішуємо практично постійно!
Перед подачею на стіл можна посипати сиром.
Таке блюдо подавайте і тим, хто дотримується дієти і вирішив скинути зайву вагу. Готуйте на вечерю овочі і кілограми підуть. До того ж, це дуже корисно.
Приємного апетиту і удачі в приготуванні!