Рецепт Кабачки в воке фото

Кабачки в воке
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Смачна закуска з кабачків, ароматна і гостра. Готується з мінімальними витратами часу, сил і грошей.

Опис приготування:

Смачне і недороге блюдо для любителів овочів. Гострі і ароматні шматочки кабачків підійдуть до будь-якого м'ясної страви, можуть бути самостійною закускою або основою для теплого салату. Розповідаю, як приготувати кабачки в воке.

1. Нарізати кабачок великими скибочками. Скласти в глибоку миску.

2. Додаємо до кабачків подрібнений часник, сіль, сухі трави і дрібно нарізаний перець. Перемішуємо і відставляємо маринуватися хвилин 15. За цей час можна пару раз перемішати кабачки, так як весь сік буде накопичуватися на дні миски.

3. Нагріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо в ньому кабачки невеликими порціями хвилини по 3-4. Перемішуємо практично постійно!

Перед подачею на стіл можна посипати сиром.

Таке блюдо подавайте і тим, хто дотримується дієти і вирішив скинути зайву вагу. Готуйте на вечерю овочі і кілограми підуть. До того ж, це дуже корисно.

Приємного апетиту і удачі в приготуванні!

  • Кабачок - 500 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Перець чилі - 0, 5 штуки
  • Суміш сухих італійських трав - 2 щіпки
  • Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Смачне і недороге блюдо для любителів овочів. Гострі і ароматні шматочки кабачків підійдуть до будь-якого м'ясної страви, можуть бути самостійною закускою або основою для теплого салату. Розповідаю, як приготувати кабачки в воке.

1. Нарізати кабачок великими скибочками. Скласти в глибоку миску.

2. Додаємо до кабачків подрібнений часник, сіль, сухі трави і дрібно нарізаний перець. Перемішуємо і відставляємо маринуватися хвилин 15. За цей час можна пару раз перемішати кабачки, так як весь сік буде накопичуватися на дні миски.

3. Нагріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо в ньому кабачки невеликими порціями хвилини по 3-4. Перемішуємо практично постійно!

Перед подачею на стіл можна посипати сиром.

Таке блюдо подавайте і тим, хто дотримується дієти і вирішив скинути зайву вагу. Готуйте на вечерю овочі і кілограми підуть. До того ж, це дуже корисно.

Приємного апетиту і удачі в приготуванні!

Схожі рецепти