Кабачки в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
У гарячому вигляді таке частування подається у вигляді гарніру, а в холодному - це прекрасна закуска, яка без всяких сумнівів прикрасить святковий стіл. Відмінне блюдо під час посту і розвантажувальних днів.
Кабачки в соєвому соусі - це користь, легкість і швидкість приготування, що робить їх популярними і затребуваними серед кулінарів будь-якого рангу. Гармонійне поєднання обов'язково сподобається всім без винятку. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати кабачки в соєвому соусі. Приступимо.
- Кабачок - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гострий перець - За смаком
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Крохмаль - 1.5 чайних ложки
- Прованські трави - 0.5 чайних ложки

Підготуйте всі інгредієнти.

У соєвий соус додайте крохмаль і добре перемішайте, щоб не було грудочок.

Лук наріжте кубиком.

Кабачки наріжте кубиками.

У розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла обсмажити цибулю.

Дрібно наріжте гострий перець.

Додайте гострий перець до цибулі.

Додайте кабачки до цибулі.

Перемішайте і обсмажуйте 2 хвилини.

Додайте соєвий соус.

Посипте прованськими травами, протушкувати разом 3-5 хвилин.

Неймовірно ароматне і ніжне блюдо готове. Смачного!