Кабачки в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
У гарячому вигляді таке частування подається у вигляді гарніру, а в холодному - це прекрасна закуска, яка без всяких сумнівів прикрасить святковий стіл. Відмінне блюдо під час посту і розвантажувальних днів.
Кабачки в соєвому соусі - це користь, легкість і швидкість приготування, що робить їх популярними і затребуваними серед кулінарів будь-якого рангу. Гармонійне поєднання обов'язково сподобається всім без винятку. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати кабачки в соєвому соусі. Приступимо.
- Кабачок - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гострий перець - За смаком
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Крохмаль - 1.5 чайних ложки
- Прованські трави - 0.5 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
У соєвий соус додайте крохмаль і добре перемішайте, щоб не було грудочок.
Лук наріжте кубиком.
Кабачки наріжте кубиками.
У розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла обсмажити цибулю.
Дрібно наріжте гострий перець.
Додайте гострий перець до цибулі.
Додайте кабачки до цибулі.
Перемішайте і обсмажуйте 2 хвилини.
Додайте соєвий соус.
Посипте прованськими травами, протушкувати разом 3-5 хвилин.
Неймовірно ароматне і ніжне блюдо готове. Смачного!